@kanasta: No i? Zgodziła się na seks z opiekunem. Nie złamali prawa. Prokreacja jest w Polsce dozwolona od 15 lat wzwyż. Prawo powinno odzwierciedlać moralność, jeśli tak nie jest, to wina społeczeństwa.
@wypok312: nie tak prosto. Artykul 199 kodeksu karnegu powinien miec tu zastosowanie. Dlatego tez np. nauczyciel gdy wspolzyje z uczniem staje przed sadem.
@kanasta "Bóg honor ojczyzna" "Stop aborcji" xDD Swoją drogą być dorosłym chłopem i ruchać piętnastkę? Dla mnie siedemnastolatki wyglądają jak dzieci a mam 28, przecież to zwykła pedofilia (ಠ‸ಠ)
Niby pikio, ale dobrze opisane.
https://pikio.pl/disco-polo-gwiazdor-1903192
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazprawakow #discopolo
Majteczki w Kropeczki to piosenka napisana na wątkach biograficznych.
No i co z tego? 15 letnie osoby już mogą uprawiać seks w Polsce. Wejdź na Twittera i wypytaj Julki o dziewictwo.
No i? Zgodziła się na seks z opiekunem. Nie złamali prawa. Prokreacja jest w Polsce dozwolona od 15 lat wzwyż. Prawo powinno odzwierciedlać moralność, jeśli tak nie jest, to wina społeczeństwa.
Artykul 199 kodeksu karnegu powinien miec tu zastosowanie.
Dlatego tez np. nauczyciel gdy wspolzyje z uczniem staje przed sadem.
Może tak być, nie znam prawa karnego na wyrywki.
edit: 22
"Stop aborcji" xDD
Swoją drogą być dorosłym chłopem i ruchać piętnastkę? Dla mnie siedemnastolatki wyglądają jak dzieci a mam 28, przecież to zwykła pedofilia (ಠ‸ಠ)