Już prawie 23 lata na karku a ja nie mam kompletnie nic. Żadnych doświadczeń z kobietami, zero znajomych, żadnego doświadczenia zawodowego.
Zaburzenia lękowe są już trochę mniejsze ale nadal lęk mi ciągle towarzyszy. Jestem ciagle zmęczony, nie mam do niczego motywacji, nic nie wydaje mi się mieć sensu. Ciągle mam myśli że jestem beznadziejny i do niczego.
Do tego jestem chyba po prostu społecznie głupi. Nie umiem rozmawiać, nie potrafię szybko interpretować o co chodzi innym osobom podczas rozmowy i nie wiem co sam mam mówić.
@przegrywam_przez_miasto Tylko piszę niby staram się tak pisać aby potem znajomość przełożyć na RL ale nie wychodzi. :/ Ja będzie można chodzić na imprezy to od razu zapisuje się na wszystkie imprezy z mojej okolicy i może spotkam może z jedną dziewczynę która będzie mną zainteresowana.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Żadnych doświadczeń z kobietami, zero znajomych, żadnego doświadczenia zawodowego.
Zaburzenia lękowe są już trochę mniejsze ale nadal lęk mi ciągle towarzyszy.
Jestem ciagle zmęczony, nie mam do niczego motywacji, nic nie wydaje mi się mieć sensu.
Ciągle mam myśli że jestem beznadziejny i do niczego.
Do tego jestem chyba po prostu społecznie głupi. Nie umiem rozmawiać, nie potrafię szybko interpretować o co chodzi innym osobom podczas rozmowy i nie wiem co sam mam mówić.
#depresja #tfwnogf #samotnosc
A spotykasz się z nimi? W sensie tylko piszesz czy też się umawiacie na spotkania?
@Onii-chan-san_Senpai: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja będzie można chodzić na imprezy to od razu zapisuje się na wszystkie imprezy z mojej okolicy i może spotkam może z jedną dziewczynę która będzie mną zainteresowana.
Powodzenia mireczku
Komentarz usunięty przez autora
No to jest typowy objaw u przegrywów z
Komentarz usunięty przez autora