Aktywne Wpisy
pieknylowca +76
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
RenoJackson +135
Mojego dziadka z podejrzeniem udaru (nagły niedowład lewej kończyny górnej, dwa przebyte udary w wywiadzie) odesłali z jednego szpitala do drugiego transportem własnym, bo powiedzieli że tu nie mają neurologa. W drugim szpitalu z SORu kazali mu iść do przychodni. Pojechali do przychodni to z przychodni wystawili im skierowanie na SOR i wracają teraz na ten SOR, z którego ich wywalili.
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy
Polska służba zdrowia, to jest naprawdę komedia. Czas do podania trombolizy

#lidar
źródło: comment_16054376865m35pvIkdTdg44ozKWB9eI.jpg
Pobierzźródło: comment_1605437715Y2LnERGqKvmaa1v6yOfKmy.jpg
Pobierzźródło: comment_1605437731M9POflQJfeJwBvPof1mSFV.jpg
Pobierzźródło: comment_1605438911eIYZGtewyD4j9irU3Fpgyh.jpg
Pobierzźródło: comment_1605438930e5k41KCg9s8WhLllMGwzRn.jpg
PobierzTo raczej słabe źródło informacji.
Zainteresuj tematem właściwy urząd gminy i wyślij maila do jakiejś uczelni z kierunkiem archeologicznym.
Komentarz usunięty przez autora
@adrian_ru: Ale tam pokazuje tylko rejestrowe. Skontaktuj się z wkz, najlepiej osobiście iść i przejrzeć karty azp.
@PanKracy582 Zobaczcie sobie grodzisko w Grzybowie koło Wrześni, obecnie jest w szczerym polu, obok płynie rzeczka a w zasadzie jest rów po niej. Tysiąc lat temu były mokradła, ale nie teraz.
Komentarz usunięty przez autora