Wpis z mikrobloga

Kurcze dzisiaj za mną jechał Golfik V GTI. Ponieważ wjeżdżaliśmy na autostradę spodziewałem się, że mnie migiem wyprzedzi ale zamiast spodziewanego z jego strony #!$%@?ęcia nastąpiło jego powolne oddalanie się w lusterku. Wczoraj zaś jechałem za M3, co prawda to było stare poczciwe e36 ale to zawsze M. Jak jechaliśmy w terenie "zabudowanym" coś koło 50 to byłem w stanie to tolerować ale jak zjechaliśmy na dwupasmową 88 a Beta nadal mnie spowalniała to zwątpiłem. Na początku myślałem, że to przez kierowcę przed nami, więc zacząłem ich wyprzedzać łudząc się, że po zwolnieniu lewego pasa kierowca emki wykorzysta potencjał swojego autka a tu nastąpiła taka sama sytuacja jak dzisiaj. Myślałem, że M-ki oraz GTI kupują pasjonaci a nie ludzie jeżdżący zachowawczo. Przecież dla tych drugich są słabsze turbodiesle albo nawet diesle a nie najmocniejsze paliwożerne benzyniaki :D. Przynajmniej "moja" 55 konna bestia może się poczuć lepiej od tych autek bo jej kierowca wykorzystuje w pełni jej potencjał ;)

Właśnie jakieś 15 minut temu skończyłem robić pierwszy dzień 100 push ups. @PanKara @mikolach @Lacik teraz wsza kolej :P. Trochę się zastanawiałem czy to nie za słaby cykl ale pod koniec już zacząłem czuć zmęczenie. Być może częściowo dzięki wczorajszemu pływaniu przez równą godzinę i dzisiejszym lekkim zakwasom. Mimo to przy ostatnim cyklu udało się zrobić 14 bo przy robieniu 15 padłem :>

#100pushups #cwiczzwykopem
  • 9
@tygry: Nie twierdzę, że nie można być fanem motoryzacji i jeździć wolno ale powiedzmy sobie, że te auta nie są dla ludzi lubiących jeździć powoli. Bo dla mnie nie ma sensu wykładać nierzadko 2 x albo i więcej kasy niż podstawowa wersja po to by sobie robić chilloutowe przejażdżki ;).
@5th: już miałem nie robić, ale skoro wywołałeś mój nick to nie mogę się poddać : > zaczynam od week 3, day1. robimy to codziennie czy poniedziałek - środa - piątek?