Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +210
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +107
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Taka propozycja jak mógłby wyglądać materiał #tvpis dla #szkolatvp o #zabory, bazując na ich materiale o #kolonializm
@Student_AWAS: Przecież ogromna większość tych "państw"jest tworem stricte kolonialnym, trudno się dziwić że sztuczne państwo nie działa. W soczewce widać to na Bliskim Wschodzie, problemy Iraku i Syrii są właśnie stąd. A i polecam nie traktować kilkusetmilionowego kontynentu jak jakiegoś jednolitego tworu, są rózne państwa w Afryce i radzą też sobie (szok!) różnie.
Xd
Najlepiej radzi sobie RPA... auc xD
Ogolnie dopoki beda mnozyc sie jak kroliki, to nic sie tam nie poprawi.
@Student_AWAS: Znowu niebardzo rozumiem z czym polemizujesz, ja nigdzie nie snuję wizji przyszłości.
Niech sobie radzi, jak Cię coś boli to
No rpa radzi sobie coraz gorzej.... uuu, niebezpieczne tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Student_AWAS: Ok.
Bardzo dogłębna analiza.
Po czym wstaw filmik z youtube, ok. Btw, powinieneś go zobaczyć, tam jest fajna teza na koniec postawiona.
@Student_AWAS:
To tak, jakbys dal maszynistce z lat 40 komputer z wordem. Nie bedzie wiedziala jak go uzyc ¯\_(ツ)_/¯