Aktywne Wpisy
cadec +73
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
ForTravelSayYes +362
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
Jest ktos z was, lub zna kogoś z Ukrainy i pomógłby mi z jedną rzeczą?
Dziewczynie zamarzyły się kolczyki które kiedyś widziała, ale nie ma ich już w Polsce.
Google wypluwa tylko ofertę z ukraińskiego Medicine
link: https://www.medicinewear.com.ua/p-serezhky-zhinochi-basic-43099
Chciałbym je jej kupić na święta ale potrzebowałbym kogoś z UA kto by je dla mnie kupił i wysłał do mnie do Polski ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na złote to wychodzi około 35 zł + przesyłka, to byśmy się dogadali w kwestii finansowej i w ogóle.
Any help?
#medicine #bizuteria #ukraina #modadamska #zakupy #swieta
Komentarz usunięty przez autora