Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 268
Próbka komentarzy, które Konrad Berkowicz ukrył pod tym tweetem.

Prywatna firma, która może prowadzić biznes jak chce, zablokowała konto Korwinowi, Berkowicz płacze, że cenzura, po czym ukrywa (cenzuruje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)) komentarze, które nawet nie są obraźliwe, a jedynie są niewygodne.

#bekazprawakow #neuropa #konfederacja #polityka
Soojin21 - Próbka komentarzy, które Konrad Berkowicz ukrył pod tym tweetem. 

SPOILER...

źródło: comment_1605251649ppEMay2zZusvQygtcAWVZG.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bastek66: Tak, tylko, że dla większości do przyjęta forma, zabawa - a w przypadku Korwina to narracja, którą on utrzymuje od dziesiątek lat - nie dla żartów, ale na serio. I jak widać na przykładzie przygłupów powtarzających jego głupoty o gwałcie, wielu osób łyka jego słowa bez popijania. Tu przykład czegoś takiego:
I powtarzam jeszcze raz - on jest posłem, a mówi o zabijaniu wrogów politycznych. Nie żeby coś, ale
ziumbalapl - @bastek66: Tak, tylko, że dla większości do przyjęta forma, zabawa - a w...
  • Odpowiedz
@bastek66: Przecież to miało pokazać, pajacu, że on od lat mówi takie rzeczy poważnie, więc nie ma sensu tego porównywać do jakichś raperów. Posłem jest teraz, więc powinien przestać się zachowywać jak klaun. Jakie wyciąganie z kontekstu? Korwin mówił o zabijaniu edukatorów seksualnych, ten sam motyw - zabij kogoś, kto myśli inaczej, bo uroiles sobie, ze ten ktoś jest szkodliwy.
  • Odpowiedz
@ziumbalapl: Po prostu Korwin tak bardzo nienawidzi tej lewicowej sieczki którą się ładuje do głów dzieciom. Dlatego szkolnictwo powinno być sprywatyzowane by rodzice posyłali je do takich szkół jakie chcą.
  • Odpowiedz
@bastek66:

Po prostu Korwin tak bardzo nienawidzi tej lewicowej sieczki którą się ładuje do głów dzieciom.

Ok, podsumujmy co w takim razie mówi Korwin:
- kobiety można karać fizycznie, gdy facet uzna, że
  • Odpowiedz
- kobiety można karać przemocą, gdy facet uzna, że to konieczne

@ziumbalapl: Nikogo nie można, no chyba że sąd zadecyduje. Ale co ma zrobić facet jeśli np. jakaś szalona/pijana babka go atakuje? Sean Connery was right about women.( ͡° ͜ʖ ͡°)

- dla oszczednosci powinnismy latać w kosmos balonikami z helem

Jak kiedyś takie
  • Odpowiedz
@bastek66: Ale po co to wszystko piszesz? To słowa Korwina, nie moje. To mityczne "lewactwo" obecnie przede wszystkim dąży do tego, by mniejszościom żyło się lepiej, lub mówią o prawach zwierząt - po prawej kompletnie odwrotnie - aborcji zakazać, co zwiększy na świecie cierpienie, slubow homoseksualnych takze, bo po co komu sprawiedliwość, a prawa zwierząt są c---a warte, bo to przeciez - jak powiedzial Sośnierz - maszyny z mięsa. Przeciez
  • Odpowiedz
Wiesz, miałem na mysli to, ze Korwin pi**doli glupoty w temacie o którym nie ma bladego pojęcia.

@ziumbalapl: Nie wolno? Poza tym nie uważa się za eksperta w tej i wielu innych dziedzinach.

No to fajna korzyść, mnóstwo smierci i tragedii. Ale Korwina to nie interesuje, on przeciez ma swój świat.

To że udało się im obrócić na ich korzyść jest faktem. Po 1945 już nie byli masowo mordowani a sami zaczęli
  • Odpowiedz
Nie wolno? Poza tym nie uważa się za eksperta w tej i wielu innych dziedzinach

@bastek66: No wlasnie uwaza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby było inaczej, nie pieprzyłby takich głupot, albo nie wypowiadał się o sprawach klimatu. Jest dokładnie odwrotnie niz mówi dziad, a mimo to, ten nadal w to brnie.

Bajkopisarze jak Lewis Carrol, zwolennik lekkiej pedofili( ͡° ͜ʖ ͡°)

Znowu
  • Odpowiedz
Wolałbym, byś się skupił na kwestii najważniejszej - tego, że dziad wmówił sobie spisek

Nic już się z tym nie zrobi.

Pewnie dlatego chętnie by je zamknął w haremie, jak to mu się niedawno "wymsknęło".

Szkoda że nie ma żadnego wideo tylko jazgot Nitrasa. Ciekawe czemu bo zwykle komisje są nagrywane.
No wlasnie uwaza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby było inaczej, nie pieprzyłby takich głupot, albo nie wypowiadał się o sprawach klimatu. Jest
  • Odpowiedz
@bastek66: Jeśli tak nie uważa, to jest jeszcze bardziej powalony i cyniczny niż gdyby uważał, bo to znaczyłoby, że próbuje do siebie zachęcić przygłuów-denialistów. Ja p*erdole, co to za fikołki xD Dowodem są jego słowa z nczas:
https://web.archive.org/web/20170422193423/http://nczas.com/publicystyka/korwin-mikke-politycznie-poprawna-ekologia/

A teraz TY udowodnij, że tak nie uważa - zobaczymy jak sobie poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby tak było do prokuratura by go o to oskarżyła, nieprawdaż?
  • Odpowiedz
A teraz TY udowodnij, że tak nie uważa - zobaczymy jak sobie poradzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ziumbalapl: Sorry ale nie udowadnia się negacji. To że Korwin się myli w sprawie zmian klimatu nie znaczy że myli się we wszystkim.

Oskarzyla o co? O bycie obrzydliwym i nieczułym na śliskie tematy związane z ludzka krzywda?

A co nie wolno? Wg mnie polityk powinien być zimny i
  • Odpowiedz
Sorry ale nie udowadnia się negacji. To że Korwin się myli w sprawie zmian klimatu nie znaczy że myli się we wszystkim.

@bastek66: Myli się w większości rzeczy, a jak nie, to jest toksyczny i złośliwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co nie wolno? Wg mnie polityk powinien być zimny i cyniczny.

Polityk powinien się zajmować polityką, a nie pieprzeniem na tematy niezwiązane, albo spaniem w
  • Odpowiedz