Aktywne Wpisy
noipmezc +2
kochani jak radzicie sobie z gniewem/
selenita66 +82
Boję się, że kiedyś nadejdzie dzień w którym moja kobieta odkryje, że te wszystkie moje śmieszne teksty które tak lubi to tak naprawdę cytaty z Kapitana B---y.
#kapitanbomba #zalesie
#kapitanbomba #zalesie
#przegryw
Sam jestem niewierzący, ale gdy ktoś mówi, że religia to tylko zło to nie jestem pewien czy ma rację. Wydaje mi się, że spora część społeczeństwa gdyby odebrać im sens życia w postaci wiary, religii, Boga, nazwij to jak chcesz, to by się wyhuśtała prędzej czy później.
Pamiętam, że jak jeszcze wierzyłem, to życie mniej bolalo, bo zawsze można
Będąc początkującym amatorem nie ma się co porównywać do ludzi, którzy w czymś dłużej siedzą. Lepiej patrzeć na własny progres, bo można startować z naprawdę niskiego pułapu względem innych. Moim zdaniem też nie ma rezultatów bez wysiłku i nauki, albo robisz coś dla relaksu i nie oczekujesz jakichś wyników, albo chcesz mieć wyniki i nad nimi pracujesz. ¯\_(ツ)_/¯
To idziesz na kurs robienia zdjęć albo kupujesz o tym
Jedyne co Ci pozostaje to cieszyć się samą czynnością, bo porównywanie
Niektórzy ludzie czują ogromną demotywację, kiedy widzą, jak bardzo są w tyle i jak nikłe szanse mają, żeby jakoś w tym zaistnieć. Przez to też nie potrafią się cieszyć samym wykonywaniem czynności. I psycholog na to nie pomoże.
@Emnesti: a właśnie że warto, tylko tak korzystam a gdyby nie to to bym już pewnie p---------a z 9 piętra