@Impuls94: oj tak różdżka jest bardzo op, samonaprowadza na cel, a jak do tego trafisz diagonal arrows +1, to 3 strzały na raz trafiają w przeciwnika ( ͡°͜ʖ͡°)
@Neubert: przeglądam też tą stronę ale niezbyt im ufam xD Kusze mam ale ciężko w jednym ciągu dostać te skilli o których mówisz.W tornado nie trzeba inwestować tyle skilli i całkiem szybko strzela, różdżka trochę wolna mi sie wydaje.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Jak tam u Was ekwipunek? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja jeszcze potrzebuję jednego epic saw blade i będę ewoluował różdżkę do najwyższego poziomu.
źródło: comment_1605208449BVc0W8p4ULTlxU2sjUb3i3.jpg
Pobierzźródło: comment_1605208882LP8bK6KtaVaf3PYAwLWpsu.jpg
Pobierzźródło: comment_1605219938eKKrouUvwlcT2i8hc75lfj.jpg
PobierzSzczerze? W miesiącu inwestuję równowartość 50-100 zł. W zależności od tego, jaki mam humor i czy są jakieś promki.
Myślę, że 6-7 stówek już w to wrzuciłem.
Pan @Czauczesko ma sto procent racji.
Połączenie diagonal arrows + multishot+ bouncy wall + richochet i jesteś