Aktywne Wpisy
OCieUj +61
Chciałem się tylko pochwalić bo na żywo to nie mam komu, bo i nigdy się nikomu nie przyznałem.
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak

Ja byłm za Furym w trylogii z Wilderem, tak teraz zwłaszcza po tej wypowiedzi tuż po walce to sram mu na ryj #boks

Bo wiecie, głupio by było, gdyby poseł/prezes MW (sorry, nie wiem jak go określić) Robert Winnicki zrobił z siebie przerażoną ofiarę lewicowego terroryzmu, opisał swoje urojenia, Konfederacja straciła 20mln subwencji, a potem by się okazało, że to wszystko nieprawda.
#bekazlewactwa #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
źródło: comment_1605081063JHSXsEyADZCPixjlObQxXS.jpg
PobierzWykop fejs
@kksu: Sukcesu partii - dojscia do koryta. To jest celem także Konfederacji i oro luris.
Tak swoją drogą co jest do polubienia w Rosji (oprócz tego że Putin feministki pakuje?)
HIV? Alkoholizm? Bieda? Najszybciej powiększająca się populacja muzułmanów w Europie?
a co zrobił Korwin dla Rosji? zgłosił ustawę o lustracji czyli de
Prawactwo produkuje tyle kłamstw, że czasami ciężko wybrać coś odpowiedniego do sytuacji.