Wpis z mikrobloga

@KanalKulinarny: szczerze mowiac nie mialem zamiaru uzywac miksera
ale jogurtu mi u ciebie brakuje, wydaje mi sie ze dzieki niemu bedzie fajne, wilgotne
cukier na gorze to tez fajny pomysl, fajna tekstura moze powstac ale chyba pozostane przy polaniu roztopiana czekolada
a na pokrojone kawalki poloze skarmelizowanego banana
@KanalKulinarny: z ta masa bedzie problem bo #!$%@? nie mam serka xD a jutro pozamykane wszystko ;_; moze posmarowanie dzemem? tak delikatnie zeby nie zdominowal
i co z ta wanilia, dodawac? nie #!$%@? chyba nic a moze jakos wzbogacic :D
@KanalKulinarny:

bez toppingu/serka to tak srednio przynajmnej mi to ciasto wchodzi;/

zgodze sie, robilem juz bez, tylko z migdalami i takimi ciastkami z czekolady, tragedii nie bylo ale brakowalo czegos rozplywajacego sie w ustach, posmarowalem dzemem i bylo zjadliwe ale dzem za bardzo mi zdominowal wszystko

jak masz maslo to zrob lukie z samym maslem i cukrem puderem/ mieszasz maslo w pok temp i dodajesz cukeir puder do tego

na taki