Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
Jakim trzeba być zrytym konfidentem żeby zgłaszać wszystkie promocyjne wrzutki z #aliexpress #banggood #gearbest
Oj jak srogo musi piec d--a że ktoś wkłada ogrom pracy żeby wylapac fajne okazje a przy tym w zamian jakis grosz im wpadł z refow.
To typ podludzi którzy rodzinę sprzedadzą dla własnej satysfakcji. Znajomych też by sprzedali ale ich nie mają.
Tak. Mówię o takim sebaskusrasku co mu d--a pęka zamiast dodać do czarnolisto.
A jak ktoś odważy się go wyśmiać to daje bana.

#bekazpodludzi #promocje #zakupyzchin
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Osobiście uważam, że jasne określenie zasad, tak jak było wspomniane już wyżej jest jedynym rozwiązaniem problemu. Takie jest moje stanowisko.
  • Odpowiedz
@widmo82: to są zasady teoretyczne, jak udowadnia nam moderacja dzisiaj. Selekcja jest wybiórcza, niestety nie wiem według jakiego klucza. Może ktoś inny wie i nam wyjaśni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AliPaczka: wg takiego klucza że często nie czytają wpisów o których decyduja a druga kwestia to sami nie znają zasad... Trzecia: dobrowolnie je interpretują a jak się odwołasz to kółko wzajemnej adoracji podtrzyma decyzję kumpla.
PS nie zdziwię się jeśli cześć decyzji wykonują boty
  • Odpowiedz
Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama @sebask, okazało się, że chłopak popełnił s---------o. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był
  • Odpowiedz
Jaki zlot reflinkowców xD

Generalnie ja szanuję robotę i nieraz korzystałem z refików w podziękowaniu ale faktycznie ostatnimi czasy spam jest znaczny. X osób wstawia dokładnie to samo i tylko zmienia na swój ref. No słabo, utrudnia korzystanie z tagu.
  • Odpowiedz
@widmo82: dokladnie, zrobcie sobie oddzielny tag do promowania. W chwili obecnej dziala to tak, ze na codzien widze pelno tych deali z Aliexpress na glownej, ale jak rzeczywiscie cos chce kupic i szukam kodu to spedzam pol dnia na szukaniu, bo kazdy wrzucajacy kody inaczej je taguje
  • Odpowiedz