Wpis z mikrobloga

Ja pier*** , jestem na paru grupach motocyklowych i samochodowych , także tych konkretnych marek. I te grupy konkretnych marek to jest istna patologia. Wyśmiewanie innych samochodów , ubóstwienie jakiś gratów za kilka tysięcy , wzajemne walenie konia w komentarzach i oczywiście wieczne memy anty- spróbuj na grupie Mercedesa pochwalić BMW to Cie wymieszają z błotem i bana dostaniesz. 10 lat temu miałem auto Ford cougar - stare gowno którego już nie produkują od lat. Siedzi grupa małolatów i wali konia pod samochody wartości felg do dacii daster.i oczywiście ich gruz jest lepszy niz cokolwiek innego bo ma dusze.Do grupek zapisywałem się z myślą o podpowiedzi , doradztwo a nie atakowanie innych i wysmiewanie innych aut. #motoryzacja #samochody
  • 8
@calkowitybrakrozumu: No tak jest. A to jest dziwne bo ciężko w sumie lubić tylko jedną markę przy tak olbrzymiej ich ilości. Akurat ja też lubię stare auta za "grosze", ale nie przeszkadza mi to no w tym, żeby mi się podobał np Golf VII w wersu GTR, gdzie najbardziej lubię japońskie auta xD Lubię niektóre francuzy, ciężko jest odmówić geniuszu w urządzaniu wnętrz w Alfach itd itp. Jedynie Audi to podchodzi
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@calkowitybrakrozumu: dlatego fora były lepsze, raz że jeden temat nie powracał co tydzień bo odpowiedni wątek był przypięty w odpowiednim dziale, a dwa że często moderacja była ogarnięta i takie gównowojenki nagradzała banem, albo wydzielała do śmieciowego tematu. A na grupach syf bo nikomu nie chce się tego pilnować, jest zazwyczaj jeden czy dwóch moderatorów którzy robią coś dopiero jak leci zgłoszenie, a nie tak jak na forach opiekuni danych działów.
@calkowitybrakrozumu: dlatego fora były lepsze, raz że jeden temat nie powracał co tydzień bo odpowiedni wątek był przypięty w odpowiednim dziale, a dwa że często moderacja była ogarnięta i takie gównowojenki nagradzała banem, albo wydzielała do śmieciowego tematu.

@Odczuwam_Dysonans: Podpisuję się rękami i nogami. Fora działają no ale widać spadek aktywności po rozprzestrzenieniu się grupek na FB... Nad czym trochę ubolewam xD
@Krzemol: ale w sumie to dobre - ci faktycznie aktywni, którym zależy na tym, żeby był porządek zostali na forach, a typy, którzy wrzucają pytania typu "auto nie odpala, co to może być?" przeszli na FB ( ͡° ͜ʖ ͡°)