Po jakim czasie najlepiej zapraszać dziewczynę na spotkanie albo w tym momencie pandemicznym chociaż na messengera? W internecie słyszałem, że jak najszybciej, tego samego dnia. Koleżanka natomiast mnie przekonuje, że tylko creep zaprasza na randkę po krócej niż tygodniu pisania #mirabelkopomusz #tinder #badoo #zwiazki
@Cauchemar7: xd po tygodniu to juz bedzie wybolcowana przez jakiegos chada, jak najszybciej spotkanie nie utrzymasz zainteresowania tyle czasu, laski maja pełno atencji, zawsze trafi sie ktos lepszy
@Cauchemar7 Według mnie to jest indywidualna sprawa w każdej znajomości. Po prostu wtedy gdy się poczuje, że się chce spotkać. Nie rozumiem też tego dlaczego to facet ma zapraszać. Powinna to być wspólna decyzja.
@DoDoLot: Miscz podrywu wykopek z tagu przegryw który całe dnie w piwnicy siedzi. Idź trollować gdzie indziej i nie rób z OPA zboczeńca i creepa co od razu co napisze do laski umawia spotkanie
@czuczer: oj kolego zdziwiłbys sie, na tinderze troche działałem to wiem jak to wygląda w większości przypadków. Wiadomo, że to napisałem prześmiewczo, ale generalnie ze spotkaniem nie ma co zwlekać.
@Vasenka nagle ci się zmieniło z "Nie rozumiem też tego dlaczego to facet ma zapraszać" na "czekaj na jej zaproszenie, to na pewno stracisz parę"? Jak masz się śmiać to po c--j komentujesz?
@Vasenka Nie czekam XD cały czas z nią piszę. Po prostu nie chcem jej wystraszyć. Już z jedną dobrze się pisało a jak chciałem do konkretów to ostudziła moje zapały więc nie chcę powtórki.
@Cauchemar7 Widocznie z tamtą było coś nie tak. Każdy normalny zakładając konto na tinderze liczy się z tym, że takie znajomości prowadzą do spotkania.
@Cauchemar7: Jak napisała różowa wyżej. Imho 2-3 dni pisania do zbudowania jakiegoś zaufania/zaciekawienia/chęci rozwinięcia znajomości wystarczy. Pisanie z laskami tygodniami mija się z celem. Bo w tym czasie mógłbyś już spotkać się z paroma innymi. Chyba, że okoliczności są jakie są. Imho, jak laska po 2-3 dniach pisania nie chce się spotkać i szuka wymówek to olewasz. Jak będzie zagadywać to stawiasz sprawę jasno.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
@Cauchemar7: słuchaj różowych, powodzenia XD
nie utrzymasz zainteresowania tyle czasu, laski maja pełno atencji, zawsze trafi sie ktos lepszy
Wiadomo, że to napisałem prześmiewczo, ale generalnie ze spotkaniem nie ma co zwlekać.
Trochę odwagi Miras, weź sprawy w swoje ręce i podpytaj ją kiedy będzie gotowa się spotkać. Bez żadnego zapraszania, tylko neutralne pytanie.
Laski też twierdzą że zagadywanie na żywo to desperacja i creep, więc wiesz.