Wpis z mikrobloga

@Kinja ale też wszystkiego przez internet nie kupisz. Ja lubiałem iść na te dwie godziny do galerii i pochodzić po sklepach a teraz jak za 2 tygodnie ogłoszą kwarantannę domową, to wszystko zamkną i znów z domu nie będzie można wychodzić. Z paczkomatami w okresie przedświątecznym będzie naprawdę bardzo ciężko bo ludzie się rzucą na zamówienia internetowe.
@FHA96: No też prawda ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja się w ogole zastanawiam czy wezmę udział w tym roku. Jakby z powodu obostrzeń moja praca tez dostała w dupe i nie wiem jak z hajsem. :(
@Kinja: O to to! Ja mam przypał, byłam przez parę lat podglądaczem mirkowym bez konta i zawsze sobie mówiłam że założę żeby wziąć udział w wykopace. No i jak się zebrałam, to teraz nie będę ani miała hajsu ani dużej możliwości zrobienia ambitnej paczki, bo korona i odwołują święta :D
@jalop: no niby tak, i mam podobne podejście (no może jeszcze czekolada by się przydała :D), ale przecież są i tacy którzy wyśmiewają dobre paczki, bo nie lubią czytać albo nie noszą skarpetek i smutno byłoby zrobić skromną paczkę, ale z serduszka i przeczytać zjebkę na głównej :P

Ale i tak wezmę udział, o ile się zakwalifikuję i będę liczyć że trafię na kogoś miłego ;)