Aktywne Wpisy

Bunch +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Znajomy w sile wieku załapał koronawirusa, niestety jego stan zdrowia ciągle się pogarsza. Potrzebna jest terapia osoczem. Jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych przeszedł covid-19 i jest ozdrowieńcem proszę o
o oddawanie osocza - grupa krwi ABRh+! Proszę też o udostępnianie.
https://www.facebook.com/gmina.ozimek/posts/1760639964085902
Proszę o pomoc każdego kto pokonał koronawirusa, ma tę samą grupę krwi i może pomóc!
Krew musi być oddana w Regionalnym Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Opolu przy ul. A. Kośnego 55 po wcześniej rejestracji telefonicznej - tel.: 77 44 13 803!
Prosimy, aby przy oddawaniu osocza tej konkretnej grupy krwi, podać informację, iż prosicie o przekazanie go mieszkańcowi Ozimka!
Mimo wszystko zachęcamy do oddawania. ;)
@mac666: A to działa w przypadku osocza w ten sposób? Przy oddawaniu krwi zawsze się mówiło, że to nie działa tak, że przekazujesz konkretniej osobie. Dostawać ma najbardziej potrzebująca. Jak wygląda sprawa z osoczem?
źródło: comment_1604739806uo2TJm2fYMh0rBYUA1FFyK.jpg
Pobierz