Aktywne Wpisy
damianooo8 +171
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +31
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.2% (475)
- Nie 50.8% (491)
Tymczasem song Cypisa nie spadł z rowerka pomimo naruszenia wielu punktów regulaminu.
#lewackalogika #szarpankizzyciem #szarpanki
chociaż nie, nie że nie podoba, to ich rozjusza do czerwoności i piany cieknącej z pyska
to co się dziwić, tylko patrzeć jak ich boli ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Szarpanki doprecyzował (w jakimś kolejnym filmie), co "chciał powiedzieć" (choć tak to określił, że "powiedział", a nie chciał powiedzieć, co nie jest prawdą, bo zdanie przerwał, jak wiesz). Chodziło mu o to, że pandemia jest tak groźnie przedstawiana społeczeństwu, jak gdyby należałoby strzelać do protestujących. Tak więc "(...)gdzie
Całym jego "argumentem" jest to, że kobiety twierdzą, że odbierane są im prawa, a mężczyźni są uprzywilejowani, co Pan Intelektualista uważa za bzdurę - kobiety są bardzo uprzywilejowane, bo w środku śmiertelnej pandemii protestują i roznoszą śmiertelną chorobę, a w takiej sytuacji powinno się strzelać...
Według narracji rządowej. Pasuje. Katolików należy wymordować...
No, nie wiem, co chcesz osiągnąć powtórzeniem tego, co już napisałem, dorabiając do tego spłycenie jednego z jego argumentów i nazwaniu go "jego całym argumentem".
Mam nadzieję, że dostrzegasz ironię xD
Podejrzewam jednak, że chodzi o spójnik 'ale' na początku zdania. Żaden językoznawca nie uznałby tego za błąd, także cóż...