@bocznica: -partia robila co chciala -milicja przesladowala ludzi sluzac partii -czy sie stoi zcy sie lezy 2000 sie nalezy (czyli mozna bylo robic nic a
@mpetrumnigrum: żaden kryzys tylko normalna kolej rzeczy. Zanim się w normalny sposób ogarnie żonę, dziecko, dom, doświadczenie zawodowe pozwalające przyzwoicie zarabiać to wychodzi że masz 35-45 lat i w końcu trochę zbędnej kasy na zabawki.
@mpetrumnigrum nie zeby mi to bardzo przeszkadzalo, raczej bawilo, ale wlasnie caly pomysl zrobienia prawka i kupna motoru wzial sie u mnie z nieustannego sluchania zartow i komentarzy tego typu. Wiec raczej na odwrot, ale coz, wyszlo fajnie :)
ale wlasnie caly pomysl zrobienia prawka i kupna motoru wzial sie u mnie z nieustannego sluchania zartow i komentarzy tego typu. Wiec raczej na odwrot, ale coz, wyszlo fajnie :)
@banannq: najważniejsze że masz poczucie humoru. Powodzenia.
@mpetrumnigrum dokladnie. Jakos cale zycie przegapiłem fakt ze za mlodu chcialem miec choppera. Doskonale sie zlozylo, w ogole cala to 40tka dobrze mi jakos weszlo. Dzieki
@banannq: no to wypije kompot z rownolatkiem :)
@bocznica: kiedys to byly czasy... :DDD
@bocznica:
-partia robila co chciala
-milicja przesladowala ludzi sluzac partii
-czy sie stoi zcy sie lezy 2000 sie nalezy (czyli mozna bylo robic nic a
@bocznica: no to to jest przegiecie :P
@banannq: Czyli teoria o kryzysie wieku średniego się potwierdza. Facet ma kryzys to zmienia kobietę/kupuje motocykl KONIECZNIE chopper/criuser.
Nie trzęsie na wolnych obrotach? bo to jest chyba jeden POTĘŻNY cylinder
@banannq: najważniejsze że masz poczucie humoru. Powodzenia.
@Niles: Nie ma normalnej kolei rzeczy. Każdy jest inny. Dla Ciebie to normalne a dla mnie nie.