Yupi dzisiaj zdaneeee prawko ( ͡°͜ʖ͡°) to jakie autko do 6k polecają mireczki? Takie jakieś fajne po mieście i żeby nie trzeba było wkładać drugie tyle ( ͡°͜ʖ͡°) #motoryzacja #prawojazdy #samochody
@gunwo123: powodzenia, ja się stresowałem jak nie wiem, ale dzien przed, dzisiaj rano to tylko troche, ważne żeby patrzec na znaki xd (bo raz jechałem 66 przy 50 i raz nie zauważyłem że jednokierunkowa i na koncu dopiero do lewej zjechałem przy skręcie), nie stresuj i bedzie git, jak na hyundaiu i20 zdajesz to lekko gazu dodawaj bo tak beznyniaki są, to ruszają jak ślimaki
@MrFisherman: Ja teraz sie bardzo nie stresuje, jest okej, dziś miałem 2h jazd i było git, jutro mam godzinkę przed egzaminem tez, ale jutro będę sie mocno stresował niestety, ale jestem dobrej myśli
@MrFisherman: zależy z jakim silnikiem. Ja mam tą 1.2 i po mieście daje radę, w trasie gorzej. Demon prędkości to to nie jest, ale łatwo się w mieście parkuje i nawet w miarę sprawnie porusza
@MrFisherman: jak była to wersja z 1.1 lub 1.0 to faktycznie mogło tak być. W zasadzie nie upieram się przy pandzie, bo poza tym że łatwo się parkuje i serwis tani jak barszcz to innych zalet brak. Forda niech nie bierze bo tam elektryka jest na jednej górnej wtyczce która lubi się sypać. Ja mogę polecić w tym budżecie jeszcze hondę Civic VIII generacji. Jedyny minus to średnio wygodne fotele.
Co grozi w Polsce za pobieranie z torrentów jak piratebay bez zmiany VPN'a? Wiem, że w DE możemy dostać wezwanie do zapłaty jeśli tak zrobimy, a czy w PL są jakieś konsekwencje?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Forda niech nie bierze bo tam elektryka jest na jednej górnej wtyczce która lubi się sypać. Ja mogę polecić w tym budżecie jeszcze hondę Civic VIII generacji. Jedyny minus to średnio wygodne fotele.