Wpis z mikrobloga

Plotki ploteczki z reddita. Istnieje prawdopodobieństwo że 19 listopada wydarzy się coś związanego z Fallen Order. I są 3 możliwości albo gra wyląduje w gamepass, albo gra wyląduje w EA Play ( czyli też w gamepass ale też na inne platformy) albo "use the force" nie dotyczy w ogóle tej gry i wtedy wszyscy się rozejdziemy. Więc jeżeli ktoś ma w planach kupno tej gry a ma EA Play to radziłbym poczekać te 2 tyg.
#ps4 #fallenorder #eaaccess
patrol411 - Plotki ploteczki z reddita. Istnieje prawdopodobieństwo że 19 listopada w...

źródło: comment_1604392529jN7qJtJC4qnkbHNNpMATnG.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrol411: @Dante27: ja to EA Play kupiłem, na roki sam i sam się zastanawiam po co. Ściągnąłem Simsy bo dziewczyna lubi grać, ale granie w nie na padzie mija się w celem i zamiast tego i tak woli je odpalić na laptopie SImsy 2 xD Fallen Order nawet jak się pojawi to i tak już dla mnie jest nieaktualny bo wbiłem platynę i grę sprzedałem. Może tego NFSa
  • Odpowiedz
@Cinkito: Ja kupiłem w dniu premiery czyli ponad rok temu i nie mogę narzekać. Przegrałem mnóstwo czasu w Fifę 19 i 20, ufc, nfs, bfv, battlefronta II i prawie we wszystkich tych grach wbiłem platynę. Patrząc na to że roczny abonamenty kosztuje tylko 79zł to na minusie nie jestem. A czy dodadzą Fallen Order czy nie to w sumie mi jakoś w tym momencie nie zależy od roku nie mogę
  • Odpowiedz