Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +86
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
wfyokyga +84
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
https://voca.ro/1bJph3GkYCSV
#koronawirus #warszawa
@IcanFlaj:
Po prostu doszła kolejna jednostka chorobowa, która dla niektórych jest śmiertelna i im też trzeba pomóc. Chorych jest tylu, że zablokowali ochronę zdrowia, ale zasługują na pomoc jak każdy inny.
Prawie na pewno ci ludzie wymagają tlenoterapii.
Co do potencjału, obecny stan naszego systemu opieki zdrowotnej to lata zaniedbań. Ale covida mamy już prawie rok na świecie, odkąd się u nas pojawił praktycznie od początku było trąbione o drugiej fali i o wielkich przygotowaniach. I co? 2mld na szczujnie tvpis, wybory, LGBT, niezliczone wałki rządzących, bon turystyczny, osiemnasta emerytura, górnicy, aborcje i miliard innych
Również dużo zdrowia
@piotrveyner: śmiertelność, a konieczność hospitalizacji to dwie różne rzeczy. Od początku pandemii eksperci trąbią o tym jak ważne są obostrzenia, po to, żeby mieć wydajną służbę zdrowia...