Aktywne Wpisy
Kumpel19 +121
19-latka Ruslana Danilkina dwa tygodnie temu straciła nogę w rosyjskim ostrzale artyleryjskim..
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Deklaruje że chce się dalej zaangażować w obrone swojej ojczyzny - ukrainy - że "nie pozostawi swoich chłopaków", i chce wrócić jak najszybciej do swojej jednostki.. choćby pomagać przy kuchni wojskowej.
#ukraina #wojna #rosja
Cześć wszystkim! Nazywam się Patrycja Bereznowska, jestem zawodniczką Grupy Sportowej ORLEN. Moją pasją są naprawdę długie biegi. Jestem rekordzistką i mistrzynią świata w biegach 24-, 48- i 72-godzinnych. Zapraszam na #ama 2 marca o godzinie 17:00. Do zobaczenia!
#bieganie #sport #ciekawostki
#bieganie #sport #ciekawostki
Po odbiorze auta
W miedzyczasie
#samochody #motoryzacja #landrover i troche #terenwizja
Ja tam jednak wolę, by auto się nie psuło xD
@bigger: 150, podnieśli ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wxx71: lubię dobre rzeczy, lubię też Toyke :}.
@bidzej: xD to jest dramat, ludzie dali się nabrać na to, że będzie fajne, a cała rasowość wyglądu tego
@Student_AWAS: Jeździłeś? No nie, i takie są fakty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@motoinzyniere: nie mogę teraz na szybko znaleźć tego filmu, ale oni tam darli pod górę i odpuścili tylko gaz. W tym momencie komputer rozłączył im na chwilę napęd i auto stoczyło się w dół.
@motoinzyniere: no nie wydaje mi się, opisywali to inaczej.
Już pomijam to, że pewnie sie zesrał bo myślał, że będzie zjeżdżać tak samo szybko do tyłu co do przodu. A przełożenie wstecz jest inne niż do przodu. Więc to logiczne, że szybciej się jedzie do tyłu na HDC.
Więc sam #!$%@? opowiadasz.
Pracy gratuluje, co do aut... no jak widzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) przykro mi, ale LR jest bbiegunowy odlegly od slowa niezawodnosc ¯\(ツ)_/¯
W Australii maja takie powiedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - jezeli jedziesz w teren - wez LR.
Jezeli chcesz wrocic - wez Toyote :)