Wpis z mikrobloga

@Student_AWAS: to jest pikuś, był na głównej film o tym jak ruscy zabrali Defendera w teren i na błotnistym podjeździe elektronika stwierdziła, że kotwica im w plecy i puściła auto praktycznie luzem do tyłu - ledwo się wyratowali, a Land Rover poprosił ich o niepublikowanie tego filmu xD
@Pawci0o: mnie to nie dziwi, pokazuje też ile warte są te gwrancje mobilności i podejście "no przecież mam gwarancję" xD

Ja tam jednak wolę, by auto się nie psuło xD

@bigger: 150, podnieśli ( ͡º ͜ʖ͡º)

@wxx71: lubię dobre rzeczy, lubię też Toyke :}.

@bidzej: xD to jest dramat, ludzie dali się nabrać na to, że będzie fajne, a cała rasowość wyglądu tego
Chcieli wrzucić wsteczny, żeby wycofać, to po drodze wrzucili luz i puściło

@motoinzyniere: nie mogę teraz na szybko znaleźć tego filmu, ale oni tam darli pod górę i odpuścili tylko gaz. W tym momencie komputer rozłączył im na chwilę napęd i auto stoczyło się w dół.
@bidzej: Chciał wbić wsteczny. Ale nie wbił bo wsteczne światła nigdy się nie zaświeciły. Koła muszą się zatrzymać, żeby wbić wsteczny. Bez wbitego wstecznego nie działa hill descent control. Koła kręciły się tak szybko, a prędkość była tak niska, że dopóki samochód jakimś kołem nie uderzył w coś to nie wiedział co się dzieje, jak jedno koło zwolniło to dopiero zaczął go zadawać 'torque down'. Jakby wybrali tryb na piasek taki
@motoinzyniere: no i ominąłeś sedno problemu, o którym powiedzieli ze 2 sekundy dalej - chłop wcisnął hamulec, auto stanęło w miejscu, a elektronika mu je puściła i załączyła dopiero za parę sekund, jak już toczył się w dół.

Więc sam #!$%@? opowiadasz.
@motoinzyniere: aaa, pamietam ( ͡° ͜ʖ ͡°) chyba nawet ama dawales.

Pracy gratuluje, co do aut... no jak widzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) przykro mi, ale LR jest bbiegunowy odlegly od slowa niezawodnosc ¯\(ツ)_/¯

W Australii maja takie powiedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - jezeli jedziesz w teren - wez LR.

Jezeli chcesz wrocic - wez Toyote :)