Aktywne Wpisy

Natalia-_- +160
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Radek41 +658

Mistrz F2, super junior Merca, media stojące za nim murem, a po 34 wyścigach od wejścia do F1 jak po swoje, został zeropunktowcem. Tyle zwariowanych wyścigów i w żadnym nie udało mu się wejść do top10. Każda okazja zmarnowana, głowa za gorąca, oczekiwania zbyt wysokie, samochód zbyt #!$%@?, milion innych wymówek.
Dzisiaj był ten dzień. Ten, gdzie musiał dowieźć ten jeden punkt. Gdyby nie #!$%@?ł każdej poprzedniej okazji, to dzisiaj na bank nie zagotowałby się i by to spokojnie dowiózł. Ale nie - w iście Grożanowym stylu rozwala się pod SC waląc w ścianę. Dzisiaj miał szansę odpracować Mugello i Hockenheim 2018, gdzie dawali mu ten punkt za darmo.
To może serio przekreślić jego karierę i go złamać psychicznie. Ciężko wszystko tłumaczyć pechem, na pewno nie po tym wszystkim co się wydarzyło. Jaki team będzie chciał kierowcę bez dużego sponsora, który pęka żeby dowieźć jeden #!$%@? punkt? Wszyscy mu wmawiali jaki to nie jest wyjątkowy, a wyszło, że paydriver ma od niego wyższą wartość dla zespołu.
Ogarnij się typie, bo jak się media od ciebie odwrócą to przepadłeś.
#f1