Aktywne Wpisy
UsmiechnietaPolska +276
Gdy startował #kanalzero myślałem że to zwykły projekt biznesowy dla mariuszków z Brajton i spekulacje że jest to jakiś pisowski projekt to teoria spiskowa. No ale po dzisiejszym odcinku Mazurka ze Stanowskim zmieniam zdanie. Stanowskiego raczej nie podejrzewam o bycie więcej niż pożytecznym idiotą, ale Mazurek jest moim zdaniem sterowany z Nowogrodzkiej.
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
badreligion66 +53
Wytłumaczcie mi mirki czy to ja jestem jakiś nienormalny czy mój #rozowypasek(juz raczej nie) robi #!$%@? z logiki. W piątek oświadczyła mi, ze w weekend wpada jej siostra z chłopakiem, nie byłem z tego zbyt zadowolony, bo byłem w sobotę w pracy i niezbyt pasowało mi żeby mieć w sobotę gościu za którymi zbytnio nie przepadam. Niestety mój różowy niezbyt przejmuje się moim zdaniem i to nie pierwszy raz kiedy wpakowała mnie na taka minę. Niestety moj różowy założył sobie, ze zrobię wszystko tak jak ona chce i zarządziła, żebym napił się z chłopakiem jej siostry, na co nie miałem ochoty. To był pierwszy punkt zapalny. Potem zarządziła ze zrobią placek z siostra. Ja oświadczyłem ze nie zjem, bo chce unikać tego typu rzeczy, bo trochę #nadwaga to rowniez się jej nie spodobało. No i na koniec oświadczyłem jej ze po powrocie z pracy nie zjem obiadu, który przygotowywuja, bo mieliśmy dość obfity lunch w pracy i nie będę głodny. To dolało oliwy do ognia. Były krzyki itp itd, ze jestem #!$%@?, ze nie doceniam co ktoś inny chce dla mnie zrobić i ze nie powinienem jeść w pracy tylko czekać do obiadu XD (w pracy byłem od 7-18). Ja jej powiedziałem, ze nie będzie za mnie decydować czy ja mam jeść czy nie i ja nie rozumiem w czym problem, ze nie zjem obiadu, który oni zjedli w trójkę już kilka godzin wcześniej xD chciałem przyjść, zjeść kolacje i elo. No i od wczoraj jest nieco napięta sytuacja, ona powiedziała ze to chyba nie ma sensu xD a ja w sumie chyba tez do takiego wniosku doszedłem po tych cyrkach wczorajszych. Nie wiem co wy o tym myślicie.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f9ea12c0860c8092cf497ca
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Jeśli tego typu akcje się powtarzają, to rzeczywiście nie ma sensu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rachela_Zimmermann: przeczytaj jeszcze raz, powoli i dokładnie moje komentarze :)
Komentarz usunięty przez moderatora