Aktywne Wpisy
Beszczebelny +10
Maciek5000 +106
Ale mnie dzisiaj blackpill strzelił w mordę xD
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
Stanąłem ciężarówką na kopercie na Orlenie. Tej, gdzie rozładowują cysterny. Na pół godziny tylko, to miałem nadzieje, że się nie dojebią. No, ale placowy się #!$%@?ł od razu xD
Pogadałem z nim chwilę i się odczepił, tym bardziej że to taki w #!$%@? beciak i jakbym na niego nakrzyczał, to by się popłakał xD Zezowaty, i to eozbieżnie w dodatku, chyba lekko upośledzony, niższy
K: zapłacone 8.9.2020
M: jeszcze 2 miesiące
K: podjadę zapłacę póki mam pieniądze ale czym tu jechać?
M: taksówką, ja taksówkami jeżdżę, kupił samochód i będzie stał
K: może powoli się rozjeżdżę nogi sprawne ręce sprawne, tylko żeby ty i Jacek z tyłu siedział
M: Asia już moja dziewczyna, chce żebym przyjechał na 2 dni, chce mi pokazać Wrocław, firanki Jacek miał zawiesić
K: trzeba pomalować ramę
M: na razie niech będzie tak
K: ja chcę zmienić na kółka
M: umyłem się ogoliłem się, firanki fajne są, reszte rzeczy w tamtym pokoju leżą komputer nie komputer twoja kamera, wszystko rozwalisz! temu trzeba się mnie pozbywać! masz rozwal komputer wszystko rozwal! (patrzy tępo kręci głową)
K: (sapie, dyszy, stęka)
M: jajko zjem, (dzwoni tel)
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy