Wpis z mikrobloga

Meh, rozpełzli się ;/ zawiodłam się, chyba te grupy nacjololo koło domu Kaczora spowodowały obniżenie morali.

Macie legit info gdzie coś się dzieje?

Bo się zastanawiam czy iść dalej czy zostawić siły na jutro. Jest ryzyko że nawet jak dacie info to w kilka minut ludzie się rozpłyną i nahhh ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Na minus daję nagłośnienie organizatorów i ich ogarnięcie :/ chyba niewyspani, jak ja xd

#protest
H.....a - Meh, rozpełzli się ;/ zawiodłam się, chyba te grupy nacjololo koło domu Kac...

źródło: comment_16040977260A2C5UQ2s7WejmFJsJRHkC.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hannahalla: zawiodłem to się ja w mieście powiatowym, mieliśmy jechać z różową do Łodzi ale że późni kończymy pracę to stwierdziliśmy, że idziemy u siebie. No i złapaliśmy przemarsz gdzieś w połowie a okazało się że całość to trwała godzinę ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale po wszystkim podjechałem na stację benzynową posła pis i pogazowałem sobie samochodem do odciny i zacząłem trąbić xD
  • Odpowiedz
Meh, rozpełzli się ;/ zawiodłam się

@Hannahalla: ale czemu? IMO wyszło bardzo dobrze, pokazano niesamowitą energię i wielki tłum, zrobiono to, co na protestach się robi - czyli zebranie ludzi i darcie mordy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przeszliśmy pół Warszawy, było o nas głośno, każdy widział. Przecież nikt się chyba nie spodziewał, że zrobimy szturm na parlament czy cokolwiek innego xD A to przecież nie jest
  • Odpowiedz