Wpis z mikrobloga

@Imnotokej: To ni mój obrazek, ja jeśli mi się zechce i nie wyrzucę komputera do tego czasu przez okno to wchodzę do endu z enchantowanymi super ciężkimi diamentowymi zbrojami, zaklętym mieczem zdobytym w jakimś lochu, obrzynem kilkoma kulami z zaklętymi duszami zombie i szkieletów i modlę się do wszystkich znanych mi bogów o to żeby endermany nie miały przypisanych zbyt wielu czarów.
  • Odpowiedz
@Imnotokej: Osobiście nigdy z niej nie korzystałem bo gram w starszą wersję ale na modach. Mój Minecraft jeśli chodzi o walkę z potworami bardziej przypina Dooma, dopóki nie zdobędziesz diamentów (całej góry diamentów) chowasz się jak robak mogąc sobie pozwolić na walki z 3/4 potworami na raz, o ile żaden z nich nie został opętany przez ducha (HPx10) i nie jest mini nosem który może oślepiać/zatruwać/spamować bloki sieci albo wyrzucać
  • Odpowiedz
@Lucider5: Sam sobie dobierałem i wrzucałem o dziwo nie lagują się. Mogę jutro spakować wszystkie mody i wrzucić link do dysku google. Jest tam sporo różnych rzeczy, od rzeczy tak małych jak mod dodający sieć rybacką, mod pozwalający wyekstrahować zaklęcia z przedmiotów, mod dodający zdobywanie do za rolnictwo, do nieco większych jak mod na narzędzia 3x3, mod na skamieniałości które można wykopać i stworzyć embrion dinozaura czy mamuta i wszepić
  • Odpowiedz