Jaka cześć protestujących przeczytała te #!$%@? postulaty ?
Prezerwatywy za Free, aborcja za Free, obalenie demokratycznie wybranego rzadu xDD. Do tego systemowe zrównanie płac kobiet i mężczyzn plus społeczna emeryturka za to ze ma sie cipke.
Rozumiem ze Jarek was #!$%@?ł ale właśnie zaorałyscie własny protest. Na #!$%@? do takiego fajnego ruchu wpuszczać komuchow i lewków ?
Jak chcecie dokonać aborcji to do roboty do zabki na dwa miesiące a potem są granice.
@HeexxD: weź ty może napisz czy uważasz ze postulaty są adekwatne ? Ja przyznaje sie dopiero je przeczytałem jak dzisiaj tok FM podało ze jeden z ich postulatów to kapitulacja rzadu. Takie kwiatki jak państwowe gumki i tabletki bez limitu doczytałem juz na ich stronce xD. Z fana tego protestu stałem sie przeciwnikiem w jakieś 2 minuty.
@przegrany_przegryw to prawda, takie sa teraz trendy na wykopie xd 5 lat temu plusy sie dostawało za śmianie się z komorowskiego. Tyle że to też jest czymś spowodowane, a konkretniej #!$%@? ludzi :p
@Furiat przede wszystkim jestem przeciwko dodawaniu kolejnych postulatów tylko dlatego, ze ta lampart wyczuła zysk polityczny - ha tfu, zraza do siebie ludzi. Raczej jak każdy z częścią postulatów sie zgodze a z częscia nie. Popieram glowny postulat z legalna aborcja. Na reszte to nie jest najlepszy moment tym bardziej na wymiane rzadu(chociaz po pandemii jak najbardziej). Argument ze jak ktos chce aborcji to niech zarobi i wyjezdza za granice jest glupi/prowokacyjny
@przegrany_przegryw pan bul napewno byl prezydentem lepszym niz pan dlugopis, glownie(glownie ale nie tylko) do czego mozna się #!$%@? to do wpadek wizerunkowych i sposobu bycia "bula". Porownujac herr donalda frnaz tuska do obecnego malego, zakompleksionego człowieka, ktory przez oatatnie 20 lat musiał wytwarzac sobie jakiegoś wroga z którym walczy o obrone polskosci. Wybór jest oczywisty.
@Furiat: dzięki "darmowym badaniom prenatalnym dla każdej Polki" jak wykryją że kobieta była w ciąży, ale np. poroniła, to wtedy kolejny krok to zamknąć ją w więzieniu - bo pewnie wyjechała za granicę na aborcje.
Dokładnie tak to wyglądało w Ameryce Południowej gdzie takie pomysły mieli religijni fanatycy.
Prezerwatywy za Free, aborcja za Free, obalenie demokratycznie wybranego rzadu xDD. Do tego systemowe zrównanie płac kobiet i mężczyzn plus społeczna emeryturka za to ze ma sie cipke.
Rozumiem ze Jarek was #!$%@?ł ale właśnie zaorałyscie własny protest. Na #!$%@? do takiego fajnego ruchu wpuszczać komuchow i lewków ?
Jak chcecie dokonać aborcji to do roboty do zabki na dwa miesiące a potem są granice.
#protest #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazpisu #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
Tyle że to też jest czymś spowodowane, a konkretniej #!$%@? ludzi :p
Porownujac herr donalda frnaz tuska do obecnego malego, zakompleksionego człowieka, ktory przez oatatnie 20 lat musiał wytwarzac sobie jakiegoś wroga z którym walczy o obrone polskosci. Wybór jest oczywisty.
Przecież aborcja na Słowacji to ok 2k zł plus dojazd tam. Nie są to raczej powalające koszty.
Ale żeby tam pojechać to trzeba najpierw wiedzieć, że trzeba tam jechać. Bez badań prenatalnych to możesz mieć "niespodziankę"..
Oj nie nie byczq
@ediz4: To tłumaczy czemu rządzi nami PiS
@Furiat: dzięki "darmowym badaniom prenatalnym dla każdej Polki" jak wykryją że kobieta była w ciąży, ale np. poroniła, to wtedy kolejny krok to zamknąć ją w więzieniu - bo pewnie wyjechała za granicę na aborcje.
Dokładnie tak to wyglądało w Ameryce Południowej gdzie takie pomysły mieli religijni fanatycy.
Tfu.