Wpis z mikrobloga

Długo im to zajęło, ale widzę że w końcu trolle PIS znalazły właściwy ton, jak dotrzeć do Wykopków. Teraz codziennie będą walić w te 2 bębny, aż Was urobią:

1) Protest = Lempart. To ona steruje protestującymi i wszystkie idiotyzmy robione przez Lempart dyskredytują cały protest. Nie, tam nic nie jest spontaniczne, Lempart rządzi. Lempart wspiera LGBT? Cały protest walczy o LGBT.

2) A co z prawami mężczyzn, hę? Póki świat nie stanie się w 100% sprawiedliwy, to niech kobiety pogodzą się z surowym prawem aborcyjnym. No bo trzeba rozwiązywać wszystkie problemy naraz albo wcale.

#protest #neuropa #konserwy #pis
lewoprawo - Długo im to zajęło, ale widzę że w końcu trolle PIS znalazły właściwy ton...

źródło: comment_1603996317qicdImJUxyfWuyd4T0hCVi.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: Podsumowałeś idealnie moje obawy.
Po tym, jak zobaczyłem wykopków płaczących po raz tysięczny na tysiąc wykopów, że Kodeks Pracy określa inne maksymalne ciężary dla obu płci wynikające z anatomicznych różnic, naprawdę zwątpiłem.
Mam nadzieję, że ta narracja nie przejdzie poza tym niszowym środowiskiem sfrustrowanych chłopców.
  • Odpowiedz
@lewoprawo: albo trole albo wielce oświeceni symetryści których razi wszystko w około i żadnej strony nie poprą otwarcie bo mają 1500IQ i są freethinkerami neckberdbywindow.jpg. A to za głośno, a to miasto blokują, a to jakaś baba brzydko się wypowiada, a to się ktoś z kimś pokłócił. Ci idoci są dla pisu tak samo pożyteczni jak stare baby do których kierowany jest tvpowski ściek. Jedna rzecz mi się
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lewoprawo: punkt drugi też już coraz częstszy. "Piekło mężczyzn", "strajk mężczyzn" i tym podobne w coraz większej liczbie pojawiają się na wykopie, dodatkowo dziwnym trafem dodawane w godzinach gdzie jest mało ludzi, a wszyscy liżą sobie jajka w komentarzach. Wcale nie wygląda jak zorganizowana akcja.
Poza tym, nawet jeśli miałaby to być prawdziwa akcja, to gdzie te matoły były cały czas? Akcję zaczęli akurat w czasie protestów organizowanych w sprawach
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: szkoda tylko ze czesto mimo lzejszej pracy maja podobna, albo wrecz taka sama place. Dla mnie to potwarz tym bardziej ze na co dzien widze jak kobieta 50 kg, 64 lata potrafi dzwignac ponad 20 jak trzeba. Da sie? Da sie...
  • Odpowiedz
tym bardziej ze na co dzien widze jak kobieta 50 kg, 64 lata potrafi dzwignac ponad 20 jak trzeba. Da sie? Da sie.

@abyssos666: Kolejny kurna yntelygent.
Wielkie chłopy dźwigają worki cementu po 50kg, da się? Da się, po prostu nie ty potem dzwonisz po pomoc, gdy zwijają się na podłodze po wypadnięciu dysku.
No, ale co się nanosili to ich! Taki potężny chłop był w młodości, a teraz żona musi przynosić ziemniaki z piwnicy
NoMercyIncluded - >tym bardziej ze na co dzien widze jak kobieta 50 kg, 64 lata potra...

źródło: comment_1604060464oTsBpQBtHwPdw04y7hIanQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz