Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +118
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
wyobraźmy sobie grę strategiczną. co robimy żeby wygrać? wysyłamy jednostki na wroga? czy może atakujemy własne? ten test na inteligencję już kilku dni oblewają protestujący w moim mieście
tak realnie te protesty już mogłyby się zakończyć gdyby protestujący zwyczajnie zajęli się politykami. może kogoś z biur czy z domów wyciągnęli i wywieźli poza granicę kraju z zakazem powrotu. może by obrzucili kogo trzeba gównem. może mieliby jeszcze lepsze pomysły. ale tak się nie dzieje.
mam teorię na ten temat. może i protestujący są w-------i ale wydaje mi się że oni po prostu chcą się wyszaleć w swojej strefie komfortu. bo jeśli tkną jakiegoś ważnego polityka to zbrojne ramie państwa może zainterweniować i posłać serię z karabinu w tłum. to jest niebezpieczne. znacznie bezpieczniejsze jest natomiast łażenie ulicami, darcie mord i trąbienie pod oknami cywili
powinien powstać nowy hasztag
ZAJMIJCIE SIĘ POLITYKAMI A NIE CYWILAMI
#przegryw #protest #zajmijciesiepolitykamianiecywilami