Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +155
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
eazy-e +5
--------------------------
chcę pokazać śniadanie (pokazuje sałatkę) bardzo ładnie pachnie, filetowa sałatka mhmhm coraz lepsze rzeczy w lodówce, ktoś zarabia komuś pomagają, ja też przeznaczam pieniądze na okno, dobra rybka śledziowo filetowa, okno otworzyłem dom wywietrzyłem, dla Jacka dałem 50zł on ci podrzuci za kamerę jeszcze 25zł, sami widzicie jakie moje życie, sam to smutno wykorzystuję ten czas żeby ogarnąć mieszkanie, już tu jest lepiej niż wcześniej, przyjechał pojechał zawrócił policja stała a co tu pan robi on czeka nie chciał budzić ja okiennice otwierałem, powiedział jak chcesz możemy podjechać do sklepu, trochę zjadłem resztę do lodówki, widzicie jak jest naprawdę czekajcie na lepsze filmy niedługo firanka będzie
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy