Wpis z mikrobloga

dzień dobry otworzyłem okno żeby wywietrzyć po nocy, był widz ze Śląska kupił mi parę rzeczy, jajka sobie usmażę, pół chleba kefir mleko o ser żółty napój te do płukania, ze Śląska audi przyjechał ponad 500km, powiedział że chce pomóc w łazience, dobrze spałem zdrowy jestem i zadowolony, są ludzie wspaniali, (pozdrawia widzów), dużo chleba nie kupowałem, Dyrek wpłacił 150 i 200zł dziękuję, studio nagrań pokazałem jak wygląda jutro będą firanki, Asia pracuje to naładowała mogę teraz dzwonić i smsy, może sałatkę filet pokażę jak spożywam, wczoraj lajta robiłem Mexicano pisał jest zadowolony że jest u mnie zmiana, przez tel rozmawiałem powiedziała że dobrze będzie z nami, rozmawiałem z widzem o zębach najpierw nazbierać muszę na pierścionek, pokazywała mi zęby powiedziała weź teraz w siebie może miała rację, na razie
--------------------------
chcę pokazać śniadanie (pokazuje sałatkę) bardzo ładnie pachnie, filetowa sałatka mhmhm coraz lepsze rzeczy w lodówce, ktoś zarabia komuś pomagają, ja też przeznaczam pieniądze na okno, dobra rybka śledziowo filetowa, okno otworzyłem dom wywietrzyłem, dla Jacka dałem 50zł on ci podrzuci za kamerę jeszcze 25zł, sami widzicie jakie moje życie, sam to smutno wykorzystuję ten czas żeby ogarnąć mieszkanie, już tu jest lepiej niż wcześniej, przyjechał pojechał zawrócił policja stała a co tu pan robi on czeka nie chciał budzić ja okiennice otwierałem, powiedział jak chcesz możemy podjechać do sklepu, trochę zjadłem resztę do lodówki, widzicie jak jest naprawdę czekajcie na lepsze filmy niedługo firanka będzie
#suchodolski #kononowicz #kononowicztldr #patostreamy
Pobierz I.....u - dzień dobry otworzyłem okno żeby wywietrzyć po nocy, był widz ze Śląska kup...
źródło: comment_1603876678vkFWTPpAI81roHtQv1VctZ.jpg
  • 7