Aktywne Wpisy
rales +280
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Felixu +41
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Wy naprawde myslicie, ze zamkniecie wszystkiego w #!$%@?, (co wiaze sie z utrata pracy setek tysiecy, jak nie milionow polakow, bankructwem, depresja, glodem, ubostwem, strachem za co kupic chleb, nie mowiac o kredytach, podstawowych potrzebach) jest takie super i o niebo lepsze, niz normalne funkcjonowanie gospodarki? Ok, niech umrze te 50k ludzi.
Przy waszym rozwiazaniu miliony ludzi zacznie zyc w ubostwie, zbankrutuje, stana sie niewyplacalni. Banki zabiora mieszkania i majatki, zaczna sie depresje, fala samobojstw, kto wie czy nie anarchia na ulicach, byleby przetrwac i utrzymac rodzine. Dociera do was #!$%@? idioci, ze zamkniecie 1 firmy moze spowodowac reakcje lancuchowa, i zamknoecie kolejnych 10, ktore sa od siebie wzajemnie zalezne?
Zastanowil sie ktorys z was, czy tylko brzmyslnie lykacie ta medialna papke zlodziejow i milionerow w rzadzie, ktorzy robia to dla waszego dobra (xD) i ktorym jednoczesnie zadna z tych sytuacji nie grozi, maja tak napchane portfele ze nie miesci sie w glowie...
#koronawirus
A propos, zakazenie covidem = wyrok smierci?
@Krupier
@Minister122
@Boban1992 niesamowite to jest na wykopie, po #!$%@? te wojny między "covidianami" a "szurami"? Wieczna retoryka jednej strony, że po drugiej to tylko debile z orzechem zamiast mózgu i w ogóle. XD
Jak masz teraz 150 osób dziennie co na sam covid umiera przy jeszcze działającym systemie służby zdrowia. Ekstrapolując to to jest 50k. A a bez trzymanki to pewnie byś miał z 500 osób dziennie lub więcej bo w takim UK czy Hiszpanii umierało prawie 1000 osób. Do tego osoby które przez upadek systemu
@bmj14741: nie wiem, staram się już tych wojenek nie prowadzić i nie obrażać drugiej strony bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Ale o kulturalną wymianę zdań jest bardzo ciężko bo wystarczy, że kwestionujesz obostrzenia to już przyklejają ci