Wpis z mikrobloga

@lukaszwasyl: Ależ wnosi. Neonet jest pośrednikiem między apple.com a Tobą, więc skoro dopiero teraz ludzie dostają swoje zamówienia bezpośrednio z apple.com to Ty zaczekasz sobie jeszcze. To zawsze tak działa w okresach "premier", bo każdy neonet, media, cortland, ispot to dla nich po protstu reseller. Ot kolejna cześć układanki. Widzę, że teraz zamawiane ze strony mają przewidywany okres dostawy 12-20 listopada. Więc w zależności od tego na którą turę się
  • Odpowiedz
@Rupertciak: „trzeba było zamawiać prosto od Apple” nic nie wnosi. Ogarniam, że reszta to resellerzy pytanie było czy ktoś dostał już info z dokładnego sklepu. Jak bym chciał zamawiać od Apple, to bym zamówił od Apple lol
  • Odpowiedz
@Rupertciak: Typie, ja się nie dziwie że muszę czekać tylko zapytałem o info czy ktoś miał info ze sklepu xDD rozumiem twoje żale jeżeli bym zapytał „ej kiedy ajfony nie od Apple?” Ile razy mam powtórzyć?
  • Odpowiedz
gowno prawda, zamówiłem iPhone 12 pro 16.10 na stronie Apple a będę miał 12 listopada

@Kawhi34: Bo się załapałeś na późniejszą turę. Ja zamówiłem o 14:05 i miałem wczoraj.

Typie, ja się nie dziwie że muszę czekać tylko zapytałem o info czy ktoś miał info ze sklepu xDD rozumiem twoje żale jeżeli bym zapytał „ej kiedy ajfony nie od Apple?” Ile razy mam powtórzyć?

@lukaszwasyl: To po co
  • Odpowiedz
@Rupertciak: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zluzuj majty człowieku. Dzięki za czarno, g---o mnie interesuje zamówienie ze strony Apple, a ty p--------z cały czas o stronie Apple. Czytaj ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz
@lukaszwasyl: Też czekam na informacje, ale z tego co wiem to sam sklep nawet nie wie, kiedy telefony przyjadą do niego na magazyn i w jakich ilościach. Myślę, że jeszcze poczekamy tydzień - półtora.
  • Odpowiedz
ja zamawiałem 20.10 i dalej nie ma żadnego info. raz pisałem do sklepu to mi napisali dokładnie to co napisał @Antiax, że nie mają na magazynie, ściągają ile się da ale ogólnie jest problem z dostępnością i nie wiedzą kiedy i ile będzie. w tym tygodniu nawet dzwoniłem z w----u, bo już mnie to irytuje i ta sama gadka, także poczekamy sobie jeszcze
  • Odpowiedz