Wpis z mikrobloga

Taka refleksja mnie naszła - tag #bekaztwitterowychjulek i cała akcja wyśmiewania nastolatek z twittera na wykopie pojawia się "przypadkiem" dwa czy trzy tygodnie temu. Termin decyzji trybunału był już od dawna znany i można było przewidzieć protesty. PiSowskie trolle dostały więc już kilka tygodni temu prewencyjny nakaz działania, bo przewidzieć, że w protestach będą brać udział młode dziewczyny też nie było żadną sztuką. Ktoś uznał, że znalezienie tych kilku wypowiedzi na twitterze i mielenie tematu zawczasu zniechęci osoby z wykopu do poparcia lewicowych środowisk w protestach. Coś nie pykło, nie? Każde próby nawiązywania do "julek" w odniesieniu do protestów kończą się lawiną minusów xD. Całe szczęście w prowadzeniu wojny informacyjnej jesteście tak nieudolni jak we wszystkim innym.

#bekazpisu #50groszyzawpis #protest
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
ci sie juz zesrali xD

@addiator: brzmi to lekko nieprawdopodobnie ale nie zdziwiłbym bym się gdyby było coś na rzeczy i gdyby organizował to sasin xD
  • Odpowiedz
@addiator: te wszystkie dzbany piszący wiecznie o trollach, to żyją i obracają się w bańkach, w jednolitym poglądowo towarzystwie. Zrozumcie, że ludzie mają różne poglądy i nie każdy będzie starał się poprawnie dla was pisać i patrzeć tylko na licznik plusików, aby się zgadzał (zarówno lewaki jak i prawaki)
  • Odpowiedz
Kisnę z ludzi, którzy wszędzie widzą politycznych trollów. Każdy, kto nie zgadza się z ich myśleniem to oczywiście troll. Mam 2 lata konto na wykopie i też postuję na tagu, a jednocześnie nie mam przychylnej opinii do wyroku TK. Ale nie wiem czy w głowie wykopka to się mieści, bo dla niego nie ma nic pomiędzy. Ludzie plusujący ten wysryw mają się za wielce oświeconych, a łyknęli tą teorię spiskową pt. Twitterowe
  • Odpowiedz
@addiator: Julki pojawiły się na początku czerwca tzn przekłuły uwagę od pamiętnego kładzenia się na ziemi w geście solidarności z murzynem który pożarł torebkę z fenatylem. Kolesia wywaliło z butów tak bardzo, że dostał lęków a przy okazji był chory na serce. Okazało się, że stanęło mu na zejściu serce.
I tak się to zaczeło od wpisów o BLM i ACAB i o tym, że nie można się wypowiadac na
  • Odpowiedz
@Cyprok: też kisnę z ludzi którzy wszędzie szukają politycznych czy opłacanych troli. Ale to ma swoje podstawy w ich doświadczeniach. Widziałem wiele lewackich stron, profili, grup, itp. gdzie zwoływali się aby lajkowac, komentować, zgłaszać itp. I wcale nie zdziwiło by mnie to gdyby okazało się że mieli by za to płacone (przynajmniej ci wołający) chociaż bardziej wydaje mi się że to ból d--y. Więc na bazie własnych doświadczeń szukają tego
  • Odpowiedz