Aktywne Wpisy
jonasz68 +43
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
co ta ankieta bada ? bada coś na gorąco, w czasie kiedy jakieś pieski dostały ostrego ataku wścieklizny i co strachliwsi drżą już ze strachu,
kiedyś takie nagonki były stale urządzane na Korwina, a to było dużo ostrzej grane, nie jakieś julki szpulki, milionowe armaty tvny grzmiały na Korwina, nie było tylu nisz w internecie, by tam przeczekać burzę, a jednak kiedy burza mijała wszystko wracało do normy, Korwin znowu brylował, tylko kiedy przychodziły wybory to tvn urządzało seanse nienawiści, dość skutecznie, aż do wyborów do UE, wtedy to Korwin wrócił na białym koniu w chwale zwycięstwa, Corvinus Rex