Wpis z mikrobloga

Muszę się zabrać za bardziej kosackie kiszonki bo ostatnio to tylko czosnek ukisilam ;_; kiszone pomidorki koktajlowe są dla mnie najlepsze, pomidora takiego świeżego nie umiem zjeść nie wiem czemu xD ale jakbym się zmusiła kilka razy to by uszło
lubicie pomidorki/kisicie coś???
W ogóle to zrobiłam raz ogromny słój kimchi ale takie bez mąki bo bieda i myślałam czy by z mąką nie zrobić co myślicie
#przegryw #kiszenie
  • 4
  • Odpowiedz
@Wiejski_Druid: kimchi można jakieś randomowe kupić w dużych sklepach tak mi się wydaje chociaż nigdy takiego nie jadłam, domowe można łatwo zrobić ale musiałbyś kupić gochugaru dla tego pięknego koloru no i słodką make ryzowa, chociaz w sklepach widziałam ze można kupić #!$%@? czyli paste do "posklejania" tych wszystkich warzyw
  • Odpowiedz