Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +69
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +934
Przecież to by zwykły prawny wyrok, chroniący konstytucję. Ani nie był polityczny, ani religijny. Trybunał Konstytucyjny nie ustanowił nowego prawa zakazującego aborcji eugenicznej - tylko stwierdził fakt, że jej zakaz jest niezgodny z konstytucją.
A kto wpisał ochronę życia nienarodzonego w konstytucję? Nie, nie PiS, a tym bardziej nie Konfederacja. Zrobiła do Lewica, a konkretnie SLD w 1997 roku. TK po prostu obronił to, co Lewica wpisała do konstytucji.
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropis #protest #polityka
To zdanie kilku osób przy ławce.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tam ALBO SIĘ JEST SEDZIA TK, ALBO SIĘ NIM NIE JEST. Ci państwo to niesedziowie, przebierańcy, nazwij jak chcesz.
Niech żadne, matma jest lewacka?
Ja nie pytam KIM ONI NIE SĄ, bo już mi odpowiedziałeś. Ja pytam KIM ONI SĄ z zawodu, że się tam znajdują. Prokuratorami?