Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +69
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +934
Przecież to by zwykły prawny wyrok, chroniący konstytucję. Ani nie był polityczny, ani religijny. Trybunał Konstytucyjny nie ustanowił nowego prawa zakazującego aborcji eugenicznej - tylko stwierdził fakt, że jej zakaz jest niezgodny z konstytucją.
A kto wpisał ochronę życia nienarodzonego w konstytucję? Nie, nie PiS, a tym bardziej nie Konfederacja. Zrobiła do Lewica, a konkretnie SLD w 1997 roku. TK po prostu obronił to, co Lewica wpisała do konstytucji.
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #4konserwy #neuropis #protest #polityka
@Back_Space: pokaż mi artykuł, bo jak na razie jest mowa tylko o życiu, które jakimś cudem w każdym innym przypadku zaczyna się od urodzenia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Back_Space: jest winna bo jaki jedyni podpisali sie w calosci jako partia pod projektem skierowania tego do TK. Skoncz fikoly robic.
Ponawiam: A kto wpisał ochronę życia nienarodzonego w konstytucję? Nie, nie PiS. Zrobiła do Lewica, a konkretnie SLD w 1997 roku. TK po prostu obronił to, co Lewica wpisała do konstytucji.
@Back_Space: I dlatego ramówka TVP, włącznie z filmami fabularnymi, została ustalona dokładnie pod wyrok jaki zapadł. Serio wierzysz w to co piszesz?