Aktywne Wpisy
DFWAFDS +27
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +33
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Podziękowania dla @TeddyBeers za polecenie świetnego wynalazku, jakim jest nasadka kątowa
Komentarz usunięty przez autora
Już poważniej, to jednak nie.
Te malutkie chińskie są świetne, bo dają możliwość dołączenia kilkunastu przedłużek.
Przydaje się kiedy montujesz meble kuchenne i nagle się okazało, że trzeba odkręcić nóżkę w samym rogu, a blat już leży (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie wiem co masz, a co nie, ani też jaki budżet, ale czas na następny przyrząd, który kosztuje grosze, a przydaje się nieludzko.
Milwaukee i dewallt są siebie warci.
I jedni i i drudzy cenią są okropnie za wyższa półkę jakościową, a obydwie firmy robią od mydła przez powidła, aż po widły.
Jak dla mnie najlepszy stosunek cena jakość ma niebieski bosch.
Zresztą. Co tu dużo mówić. Mam chyba z osiem baterii z 2013r, a wiele narzędzi z tego okresu.
Jedynie szlifierek oscylacyjnych
Bosch Multi Construction TCT Drill Bit Set
Jasno niebieskie, takie jak na zdjęciu, żadne inne
Wiercisz w drewnie, później w stali, wtedy w betonie, znowu w stali, później w płytkach ceramicznych (niestety porcelanie nie dają rady).
Nie polecam używać z udarem bo "tip" lubo się pokruszyć jak trafisz na zbrojenie w betonie.
Cały komplet kosztował mnie 10 - 15 zł więc gdyby jedno się zgubiło to długo bym nie rozpaczał.
W swojej firemce mam kupuje tylko niebieskie bosch, zwykle do metalu dowolnej firmy i do tego SDS też bosch. W sumie SDS nie kupuje, bo są tak dobre, że niektóre mam 5lat +
Szkoda tylko, że
Czy polecasz konkretną markę do kątownika regulowanego?
Od precyzyjnych kątów są lepsze sprzęty.
Chcesz mi powiedzieć, że mam przestać w moim Volvo wozić cegły? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)