@pomarancza2137: cieszę się twoim szczęściem, z małą nutką zazdrości. Jeśli się nie pojawi na dniach to pewnie napiszę o pomoc bo nie mam doświadczeń z zakupami zza granicy i mailboxem
@pomarancza2137: byku jak byś mi napisał jak to ogarnąć to będę wdzięczny, w dupie mam tą gwarancję w sumie bo telefon nigdy w życiu mi się nie popsuł xD
@rEwx: zamawiałem z oferty Mediamarkt.de na eBay: https://www.ebay.de/itm/GOOGLE-Pixel-4a-128-GB-Just-Black-Dual-SIM-/284032079438 1. Zakładasz konto na mailboxde, dostajesz mailem instrukcje jaki dokładnie adres wpisać ze swoim ID z przykładami m.in. dla eBay, dlatego wolałem zamówić przez ich platformę niż bezpośrednio z MM, ale nie wiem czy to ma znaczenie, bo to tworzy też normalne zamówienie w MM. 2. Zamawiasz i opłacasz zakup wg instrukcji. 3. Warto zaznaczyć, że podany adres działa pon-pt 8-16, dla mnie pierwsza nieudana próba doręczenia do mailbox nastąpiła w sobotę. 4. Kiedy przesyłka dotrze do mailbox dostaniesz maila i opłacasz ją paypalem/revolutem, to było chyba 11/12 EUR. Mailbox prosi o podanie zawartości dla przewoźnika, wpisałem zgodnie z prawdą, że zamówiony tel
@pomarancza2137 też sie czaje na tego pixela i chyba to by była najlepsza opcja. A jak z gwarancją, fskt że nigdy jeszcze z niej nie korzystałem przemawia za tym żeby tak zamówić, ale gdyby już trzeba było skorzystać to odsyłam do mailboxa i oni przekazują dalej czy zostaje wycieczka do MM z którego wysłali?
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Chciałem tylko dać znać, że mój przyszedł z niemieckiego MM i jest w pytke. Jakbyście mieli pytania o mailboxde, to wołajcie
https://www.ebay.de/itm/GOOGLE-Pixel-4a-128-GB-Just-Black-Dual-SIM-/284032079438
1. Zakładasz konto na mailboxde, dostajesz mailem instrukcje jaki dokładnie adres wpisać ze swoim ID z przykładami m.in. dla eBay, dlatego wolałem zamówić przez ich platformę niż bezpośrednio z MM, ale nie wiem czy to ma znaczenie, bo to tworzy też normalne zamówienie w MM.
2. Zamawiasz i opłacasz zakup wg instrukcji.
3. Warto zaznaczyć, że podany adres działa pon-pt 8-16, dla mnie pierwsza nieudana próba doręczenia do mailbox nastąpiła w sobotę.
4. Kiedy przesyłka dotrze do mailbox dostaniesz maila i opłacasz ją paypalem/revolutem, to było chyba 11/12 EUR. Mailbox prosi o podanie zawartości dla przewoźnika, wpisałem zgodnie z prawdą, że zamówiony tel
ewentualnie adres zwrotny na mailboxde
Będę się martwił jak coś się stanie. Jak mam się bać zamawiać rzeczy przez internet, to po co wgl. jesteśmy w UE.
@pomarancza2137: wysyłasz do DE w razie gwarancji. Polski MM nie ma nic do niemieckiego.