Aktywne Wpisy
bawelna100pro +106
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
źródło: 1000072065
Pobierz
SilesianPill +2
Wytłumaczy mi ktoś na czym polega fenomen Gdańska?
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy

Ja mam 22 lata i miałem dziś wyrywają dwójke bo nie było ratunku, aktualnie wyglądam jak potwór k---a. Ja mam tylko 22 lata a już tracę pierwsze.
To się k---a płakać chce #dentysta #przegryw
Większość tych, co narzekają na genetykę, to żre cukier bez przerwy i pije colę jak ja herbatę. W tym roku miałem robionego pierwszego zęba bo odkręcałem nakrętkę nim i się ukruszył a potem zanim się obejrzałem zaczął psuć. To też się stało przez złą dietę (bo jestem ostatnie 3 lata dużo w podróży i je się byle jak), także drodzy państwo, mycie to nie wszystko bo ja często też
Sama woda to też nie jest wyjście, w kiepskim wariancie (filtrowana itd.) też może wpływać na słabą mineralizację kości. Tak czy siak przeanalizował bym na Twoim miejscu swoją dietę a jak nic nie znajdziesz to może jakieś badania, bo tak słabe zęby w takim wieku to nie jest normalne. Chyba, że wcześniej chodziłeś niedożywiony.