Wpis z mikrobloga

już ciemno, nagram jeszcze jeden film, ciastka na kolacje,deserek,danie mu nie wyszło ale jest dobre, cały garnek,wlać wode musze,jutro poprawie folie,wode z sokiem malinowym zrobiłem,(je ciastko),ciastka w paczce znalazłem,nie wiem co z krzysztofem,(je kolejne ciastka),miseczke zjadłem, chłodno jest,dwie kostki czosnku skroiłem,tyle pieniędzy wywaliłem tutaj,jak tak będzie dalej to się wyprowadzę,kontener będą wywoźić,samochód kupił, wszystko kupił, zero kontaktu ma telefon a nie dzwoni,wynajmę coś,jutro czyści piec zdun za stówę,cały rok za nic nie płacił,(je ciastko),będzie jedna sprawa,druga,terapeutka nic nie mówi, ta grypa,co miesiąc mam tyle piniędzy wywalać?, okno,remont, wszystko ja zrobiłem,kuchni nie będę dotykał,nie chcą go wypuścić tyle czasu,nawet nie zadzwoni,rama pomalowana, siatka zrobiona, okno jest,dowiem sie z asią co i jak,czerwona strefa u nas,28 wróci krzysiek,30 pójdę do banku zobaczyć ile podatku, lajta zrobię,jak oni śmieli mnie pomalować, dobtrze że maszynke kupiłem, na poczte trzeba iść odebrać, nie wiem gdzie karteczka, tam chyba jest (poszedł zobaczyć), o jest, tutaj położę, to buty są,tutaj niech leży,jutro przelew będzie za reklamę, trzeba dużo filmów nagrywać
#kononowicz #patostreamy
Pobierz
źródło: comment_1603220794GoT6jEqXr3ifwkw3PYtt0v.jpg
  • 1