Aktywne Wpisy
![Burkhard](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Burkhard_qBng0X2ZX7,q60.jpg)
Burkhard +1440
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
![Burkhard - 1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala sw...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f0451f38fd3b479bd328e8403e3623b5a3e1c6d3882a872d773048719c3efc98,w150.jpg?author=Burkhard&auth=38048129d0000e40501670bd769637d8)
źródło: IMG_8319
Pobierz![Kiedys_Mialem_Fejm](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Kiedys_Mialem_Fejm_KFfgOQqJiO,q60.jpg)
Kiedys_Mialem_Fejm +403
![KiedysMialemFejm - I dlatego między innymi wyrzucam wszystkie śmieci do zmieszanych i...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/c8f18cc831a0a58e6453f33dc7c70005980ca2912c1b63b00faf289fb3c9ce63,w150.jpg)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam kumpla, który jest chadem - prettyboyem. Ładna buzia, włosy, którymi możnaby obdzielić połowę tagu, 190 cm, dobrze zbudowany, od lat młodzieńczych gwiazda szkolnych druzyn w 3/4 sportów. Poza tym pochodzi z bardzo bogatej rodziny, zawsze świetnie się ubiera.
Do gościa ZAWSZE lgnęły panny, od gimnazjum XD Przechodził wszyskie możliwe rodzaje relacji i zarówno robił rzeczy, które z perspektywy trenerów uwodzenia są rewelacja jak i karygodnym błędem, a zupełnie nic to nie zmieniało.
Zakochał się po 3 tygodniach, co chwilę przynosił pannie kwiaty i prezenty za grubą kasę, był romantykiem z zerowym pziomem niedostępności? Ówczesne dziewczyny bolcowały się z nim całymi nocami aż chłop miał dosyć, bo przecież jest taki szarmancki, zakochany, mężczyzna z klasą jakich dzisiaj nie ma!!!
Robił panny w c---a, okłamywał, że je kocha aby poszły z nim szybciej do łóżka a potem wkręcał, że zmienił zdanie? Oh ależ on jest skomplikowany uczuciowo, inny mężczyzna niż wszyscy, jest w tym coś pociągającego, on na pewno kocha tylko jest odpowiedzialny, chlip chlip kocham go i zmienię jego zdanie!!!!
Uderzał otwarcie w ONS, FWB, nie pokazywał ani sekundy zaangażowania? Ależ zdecydowany mężczyzna, wie czego chce, jest pewny siebie, mało dzisiaj takich!
Także tak to właśnie jest z tymi mistycznymi technikami podrywu i zasadami działania XD
#blackpill #zwiazki #redpill #pua #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
A co do scamerów, to żadni z nich artyści (pick up artist) tylko dobrzy marketerzy, a każdy dobry marketer umiejętnie kłamie i podkoloryzowuje. Ale nic dziwnego, porównaj takie dwa przedstawienia "produktu"
1. Odkryłem nową, rewolucyjną metodę dzięki której w krótkim czasie będziesz mógł zdobyć każdą kobietę. Dzięki
Ale co do tego że to powszechna wiedza u ogarniętych typów to bym nie powiedział. Znałem takich co niby mieli ekipę, ale przychodzili do mnie pytać gdzie zabrać dziewczynę na randkę, czy o czym rozmawiać (1. Zależy od tego
dziwisz się że dużo kobiet ulega prymitywnym instynktom? a ty ile razy w życiu obejrzałeś się za fajną dupą na mieście? przecież to ten sam schemat :p wszyscy siebie warci¯\_(ツ)_/¯
niestety, ale dla obsolutnej większości liczy się tylko wygląd
charakter, umiejętności i talenty prawie nikogo nie obchodzą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Fighter_forGlory: i tu poruszyłeś ciekawą kwestię, bo coraz więcej osób woli być sama, niż z brzydalem o ciekawej osobowości.
Co prawda najbardziej widzę tę tendencję u koleżanek, ale badań na szeroką skalę nie robiłem :p
Rozumiesz co mam na myśli?
Niektórzy nie potrafią żyć bez "pary". Na siłę będzie jedną z drugą tkwić z pajacem, bo już prawie 30+. Albo będzie z taką Karyną, bo jak nie ona, to nikogo nie znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)