Wpis z mikrobloga

Zainspirowany wpisami wyśmiewającymi PUA- scamerów, postanowiłem, że podzielę się pewna obserwacją z życia normika, która idealnie pokaże jak bardzo c---a warte są te wszystkie "techniki uwodzenia", "niedostępności" i inne gruszki na wierzbie XD

Mam kumpla, który jest chadem - prettyboyem. Ładna buzia, włosy, którymi możnaby obdzielić połowę tagu, 190 cm, dobrze zbudowany, od lat młodzieńczych gwiazda szkolnych druzyn w 3/4 sportów. Poza tym pochodzi z bardzo bogatej rodziny, zawsze świetnie się ubiera.

Do gościa ZAWSZE lgnęły panny, od gimnazjum XD Przechodził wszyskie możliwe rodzaje relacji i zarówno robił rzeczy, które z perspektywy trenerów uwodzenia są rewelacja jak i karygodnym błędem, a zupełnie nic to nie zmieniało.

Zakochał się po 3 tygodniach, co chwilę przynosił pannie kwiaty i prezenty za grubą kasę, był romantykiem z zerowym pziomem niedostępności? Ówczesne dziewczyny bolcowały się z nim całymi nocami aż chłop miał dosyć, bo przecież jest taki szarmancki, zakochany, mężczyzna z klasą jakich dzisiaj nie ma!!!

Robił panny w c---a, okłamywał, że je kocha aby poszły z nim szybciej do łóżka a potem wkręcał, że zmienił zdanie? Oh ależ on jest skomplikowany uczuciowo, inny mężczyzna niż wszyscy, jest w tym coś pociągającego, on na pewno kocha tylko jest odpowiedzialny, chlip chlip kocham go i zmienię jego zdanie!!!!

Uderzał otwarcie w ONS, FWB, nie pokazywał ani sekundy zaangażowania? Ależ zdecydowany mężczyzna, wie czego chce, jest pewny siebie, mało dzisiaj takich!

Także tak to właśnie jest z tymi mistycznymi technikami podrywu i zasadami działania XD

#blackpill #zwiazki #redpill #pua #logikarozowychpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Warrior_97: Twój wpis w ogóle nie udowadnia skuteczności, bądź nieskuteczności PUA . Chyba oczywiste, że jak ktoś jest wysoki, przystojny i dobrze zbudowany, to wyrywanie lasek będzie dla niego bułką z masłem i nie potrzebuje żadnych technik. PUA ma za zadanie podnieść skuteczność, jak ktoś nie ma wszystkich możliwych atutów fizycznych. Nie zmieni przemcela w casanove, ale sprawi, że będziesz zaliczał 1 na 10 lasek do których zagadasz, a nie
  • Odpowiedz
@Warrior_97: Jak pisał @Domiman stosowanie PUA nikogo nie zmieni magicznie w chada, jedynie zwiększy twoje szanse w puli którą już miałeś dostępną.

A co do scamerów, to żadni z nich artyści (pick up artist) tylko dobrzy marketerzy, a każdy dobry marketer umiejętnie kłamie i podkoloryzowuje. Ale nic dziwnego, porównaj takie dwa przedstawienia "produktu"

1. Odkryłem nową, rewolucyjną metodę dzięki której w krótkim czasie będziesz mógł zdobyć każdą kobietę. Dzięki
  • Odpowiedz
@vympayer: Ja się zgadzam generalnie, że tam są czasami rzeczy, które mogą sie przydać JEŚLI przejdzie się selekcje wizualną. Chodzi tu głównie o kwestie tego, jak nie z----ć relacji z chętną kobietą - czytaj, np nie rozmawiać z wymalowaną Julką na randce w koszta kafe o ocenie moralnej postępowania Breivika, albo, że należy przy temacie ruchania postępować na pewniaka. Nie są to jednak jakieś tajemne triki pozwalające na bolcowanie modelek
  • Odpowiedz
@Warrior_97: Oczywiście że jest oparte na atrakcyjności fizycznej. Ale nawet to zainteresowanie można stopniować, bo co innego kiedy dziewczyna chce cię lepiej poznać, a co innego kiedy klei się na starcie.
Ale co do tego że to powszechna wiedza u ogarniętych typów to bym nie powiedział. Znałem takich co niby mieli ekipę, ale przychodzili do mnie pytać gdzie zabrać dziewczynę na randkę, czy o czym rozmawiać (1. Zależy od tego
  • Odpowiedz
@Warrior_97: ludzie to zwierzęta :p

dziwisz się że dużo kobiet ulega prymitywnym instynktom? a ty ile razy w życiu obejrzałeś się za fajną dupą na mieście? przecież to ten sam schemat :p wszyscy siebie warci¯\_(ツ)_/¯
niestety, ale dla obsolutnej większości liczy się tylko wygląd

charakter, umiejętności i talenty prawie nikogo nie obchodzą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
obchodza ale na dlusza mete, pierwsze kroki zawsze opieraja sie na atrakcyjnosci

@Fighter_forGlory: i tu poruszyłeś ciekawą kwestię, bo coraz więcej osób woli być sama, niż z brzydalem o ciekawej osobowości.
Co prawda najbardziej widzę tę tendencję u koleżanek, ale badań na szeroką skalę nie robiłem :p
Rozumiesz co mam na myśli?
  • Odpowiedz