Wpis z mikrobloga

Wiedźmin produkcji Netflix jest tragiczny, dlatego też...
przeczytam go! Dzisiaj odebrałem, mam nadzieję jutro znaleźć trochę czasu na czytanie. I mam szczerą nadzieję, że wciągnie mnie tak jak gra w Simsy, albo oglądanie Skazanego na śmierć - była dopiero co 23:00, a skąd tu ten wschód słońca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#chwalesie #ksiazki #literatura #sapkowski #wiedzmin #wiedzmin3
1906 - ! Pierwsza książka jaką przeczytałem z nieprzymuszonej woli to była "12 życiow...

źródło: comment_1603140084EeGEOBPlIrqLuowzO1Oxl2.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@1906 opowiadanka są super, tylko niektóre wolniejsze ale ogólnie są w pyte mocno, a jak przeczytasz opowiadanie z brokilonu to dopiero zrozumiesz dlaczego serial jest #!$%@? xD
  • Odpowiedz
@Poldek0000:

to Serial Witcher jest ma podstawie książki a nie gry? Lol

nie wiem i szczerze to mnie nie interesuje. Interesuje mnie historia i całe uniwersum Wiedźmina i za poradą z innego mojego wpisu zaczynam od zbiorów opowiadań
  • Odpowiedz
@1906:
Granie w gry komputerowe rozwija strategiczne myślenie, szybkość podejmowania decyzji i jakąś tam koordynację (i to są fakty). Czyli spędzanie całego dnia przed komputerem to rozwój osobisty? (pytanie retoryczne)
Tak samo jest z czytaniem fikcji.
Dziękuje za usunięcie
  • Odpowiedz
@1906 żarcik oczywiście. Ale ostanio kumpel z DE się pytał czy oglądałem serial na Netflix na podstawie polskiej super Gry ( ͡º ͜ʖ͡º) i był mega zdziwony że sa jeszcze książki...
  • Odpowiedz
@1906 Po przeczytaniu książki polecam obejrzeć polski serial, nieporównywalnie lepszy od tego netfliksowego ścieku, który z wiedźminem nie ma nic wspólnego.
  • Odpowiedz