Aktywne Wpisy
atteint +172
Gurukal +17
#danielmagical #policja #alkoholizm #bezdomnosc #uzaleznienie #torun #kujawskopomorskie
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od wczoraj mam anginę, nic nie jadłem bo boli jak cholera jak próbuje chociaż ślinę przełknąć. Spałem może godzinę w nocy, nie mam żadnych leków, gripexy i inne srexy na gardło gówno dają. "Wspaniały" Portal Pacjenta nie działa, nie wczytuje danych i w losowych momentach wypieprza się i wraca na stronę główną.
Po 5 godzinach dzwonienia wreszcie dodzwoniłem się do mojej przychodni. Najbliższy termin - za ponad dwa tygodnie.
Za #!$%@? ja płace?
Zadzwoniłem do prywatnej placówki, stówa w dupę, ale przynajmniej mogę zacząć się leczyć bo wizyta jeszcze dzisiaj.
Pieprzyć tych dzbanów co mieli pół roku na przygotowanie się i #!$%@? zrobili.
Musiałem to z siebie zrzucić bo się wściekłem.
#koronawirus #polska
Jasne, że bez sensu taka diagnoza, lekarz nic nie zobaczy, a Ty możesz np wyolbrzymiać problem.
Jeśli jednak chcesz się truć, nie zapomnij o np enterolu, kefirach i dużo wit C.
Zdrówka!