Wpis z mikrobloga

@dendii: Generalnie ekspresy delonghi cały system spieniania mleka mają na zewnątrz, trzeba tą karafkę napełniać i wpinać - Rozwiązanie bardzo super bo mleko nie jest zasysane do ekspresu. Trochę mniej fajne jeśli chodzi o czas, podejrzewam że zaoszczędziłbyś z 30 sekund gdybyś wkładał gumową rurkę do kartonika mleka i by zasysało.

Co do obsługi, to szykuj się na raz dzienne napełnianie pojemnika z wodą, czyszczenia pojemnika na fusy i wylewania wody
@dendii: mam inny model delonghi
to jest moj drugi taki ekspres, poprzedni służy już 9 lat (dokupiłem tylko teraz do nowego właśnie spienianie mleka) nie kupiłbym innego ekspresu jak delonghi. bierz i sie nie zastanawiaj
edit: mój kosztował niecałe dwa tysie, tyle bym nie dał. Ogólnie panuje opinia, że najczęstszą przyczyną awarii ekspresów jest wyświetlacz, dlatego najmniej awaryjne są te najgłupsze.
Rozwiązanie bardzo super bo mleko nie jest zasysane do ekspresu. Trochę mniej fajne jeśli chodzi o czas, podejrzewam że zaoszczędziłbyś z 30 sekund gdybyś wkładał gumową rurkę do kartonika mleka i by zasysało.

@ActiZ: przecież rurkowe też nie zasysają do środka ekspresu, wtf XD