Wpis z mikrobloga

@tusk:
Minął rok od zakładu ( 1 rok 1 mies. temu) mogę postawić co najwyżej małą ;)

PS: no i ktoś inny wyjaśnił w tamtym wpisie trochę dokładniej o co chodziło w mojej wypowiedzi
"Jeffrey_M 1 rok 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)0
@speedy911: wystarczy zobaczyć tagi, nie wrc, nie Dakar, nie dmc, nie f2 tylko #f1"
@RenkaRenkeMyje: wpis dotyczył F1, nie doprecyzowałem tego w tamtym wpisie (nie spodziewałem się, że podpisuje cyrograf i powinienem sporządzić poważną umowę w 3 egzemplarzach), dlatego mogę zgodzić się na małą ;)

PS: choć z drugiej strony, właśnie widzę, że jednak doprecyzowałem

"speedy911 1 rok 1 mies. temu+1
@tusk: spoko FEeeee, WRC i DAKAR też się wliczają :D"

Ufff, jestem bezpieczny!!1111
@RenkaRenkeMyje: no to jeszcze raz napiszę ale jak dla neandertalczyka, żebyś zrozumiał.

Pisaliśmy pod tagiem F1, wpis dotyczył F1 (czego nie doprecyzowałem na początku), jednak w odpowiedzi na późniejsze zaczepki, dopisałem jeszcze trzy dodatkowe możliwości, na mojej krótkiej liście nie było DTM.

PS: też się bardzo cieszę z dzisiejszego wyniku Kubicy :)
@analogowy_dzik: @marsellus: czy ja piszę w jakimś niezrozumiałym języku? wydaje mi się, że wszystko dość dobrze wytłumaczyłem. Pod zacytowanym wpisem doprecyzowałem swoją wypowiedź, dodałem trzy serie wyścigowe/ rajdowe. DTM na tej liście nie było, można się rozejść.

PS: czyli jak banki czy inne telekomy i ubezpieczalnie łapią swoich klientów na kruczkach w poważnych umowach to Beee, ale jak typowy wykopek robi to samo w zwykłym wpisie na mirko to już