Aktywne Wpisy

O co kaman z tymi tatuażami? Chodzę po warszawce i coraz częściej to widzę, zawsze ten sam zestaw -> kolorowe włosy, piercing i takie tatuaże, w stylizacji brudna ławka w gimbazie xD To jakiś styl, czy zwyczajnie "Udało mi się nie wydać całej wypłaty na antydepresanty i inne ćpanie, to jebnę sobie kolejny tatuażyk za stuwe hehe"?
#tatuaze #alternatywka #rozowepaski
#tatuaze #alternatywka #rozowepaski

Al_Ganonim +276
Hej Astromirki!
Około godzinę temu, tj. we czwartek 06 lipca o godz. 22:06 Ziemia znajdowała się najdalej od Słońca, jak tylko się da w ciągu swojej rocznej orbitalnej wędrówki. Innymi słowy: właśnie przeszliśmy przez aphelium :))
W tym roku centrum Ziemi było oddalone od centrum Słońca o 152 093 250 km. Ponieważ aphelium nastąpiło o 22:06, w Polsce była już noc, więc znajdywaliśmy się około 10 000 km dalej od Słońca niż
Około godzinę temu, tj. we czwartek 06 lipca o godz. 22:06 Ziemia znajdowała się najdalej od Słońca, jak tylko się da w ciągu swojej rocznej orbitalnej wędrówki. Innymi słowy: właśnie przeszliśmy przez aphelium :))
W tym roku centrum Ziemi było oddalone od centrum Słońca o 152 093 250 km. Ponieważ aphelium nastąpiło o 22:06, w Polsce była już noc, więc znajdywaliśmy się około 10 000 km dalej od Słońca niż

Dostałem wiadomość hurtem za wszystkie przedmioty, które sprzedaję:
"czy nadal masz go na sprzedaż, uprzejmie oddzwoń do mnie na mojego maila (bartoszanna828@gmail.com)"
Zainspirowany filmikiem z TED stwierdziłem, że potracę mu trochę czasu. To nasza wymiana maili póki co
--------------------------------------------------------
Cześć,
napisałeś do mnie na allegro. W jakiej sprawie?
Pozdrawiam,
Marek
---------------------
Thanks for your response.Am interested in buying.How long have you owned it?? what's your final price for it?.
Awaiting to hear from you soon,
Best Regards.
---------------------
Hey, what are you interested in buying exactly? You wrote to me about more than one item.
Also let me know where you are. Maybe you are close and can test the item in person?
Cheers,
Tomek
---------------------
What's your offer?
---------------------
Depends on which item you want. Which one are you interested in?
Regards,
Kacper
---------------------
send me the pictures of it
---------------------
Of which one? Any part you want to see in particular?
Cheers,
Mariusz
Mam nadzieję, że to be continued :) Celowo nie podaję o jakiego typu "itemy" chodzi bo gość nie ma pojęcia.
#oszukujo
A ciąg dalszy wiadomości ze scammerem:
----------------------
am buying all
----------------------
Alright! That's great news! I'm not sure if I will be able to ship it all. Where are you located? Maybe I