Wpis z mikrobloga

@twoi_oyciec no widzisz chciałbyś się ruchać z menelami ale masz za małego pisiorka dzieciaku. Jeśli jednak chcesz wyruchać moją matkę to taki trochę zły ruch. Jednak tacy nieudacznicy jak ty mają różne fetysze ale po za waleniem konia nie zrobią nic... Prawdę mówię co?
@banjo: reportażu nie widziałam, ja nie o tym tylko o „fenomenie” który obserwuje

@scotieb: nie zesraj się, myslisz ze bym się śmiała z takich typiar jakbym sama nia była? XD widać jak twój łeb „pracuje” właśnie
@twoi_oyciec nienawidzę Kaczyńskiego jak i całego PiSu tak samo jak nienawidzę lewicy i jej patologii. Macie za mało pod beretem aby zrozumieć, że jak ktoś nie lubi waszej ideologi może też nie lubić PiSu, jesteście na to zwyczajnie za głupi. Tak samo myślicie, że kogoś interesuje z kim śpicie ale #!$%@? nie, zwyczajnie gardzimy tym, że się chwalicie z kim śpicie bądź z kim byście się przespali, a normalnych ludzi to właśnie
@bury256: Jacy wy? To ty sobie uroiłeś, że tvn dał ten reportaż tylko i wyłącznie z powodu rasy chłopa. Tymczasem tvn odkad tylko pamietam codziennie serwuje typowo pudelkowe tematy. I często są to #!$%@? w stylu „ktokolwiek z egzotycznego miejsca globu przeprowadził się do polski. Jak mu się żyje?” I ten reportaż niczym się nie wyróżnia. No może tym, ze z tego co przeczytałem to ta para sama zaprosila ekipę tvn