Wpis z mikrobloga

@jafek21: jak panierujesz cokolwiek i robisz to sam to powinieneś rozdzielić zadania na dłonie. Lewą ręką panierujesz w jajku i wrzucasz do mąki bez dotykania jej. Drugą ręką podsyp mąką i staraj się nie dotykać miejsc z nieoblepionym jajkiem. Prawdopodobnie powinieneś panierować 2-3 razy (jako, mąka, znowu jajko i znowu mąka).
@jafek21: spróbuj dostać te fancy bułkę tartą panko
i daj podwójne obtoczonko
kiedyś jak robiłem ser camembert w bułce tartej to miałem podobne problemy i pomogło
@Tekila_ obtaczałem 1 raz w mące, potem w jajku, bułce, jajku i znowu bułce. Myślę, że sensowne ktoś wyżej podpowiadał aby zamrozić przed panierowaniem, używać rąk osobo do jajka i panierki oraz użyć czegoś innego od bułki tartej.